Discuție Utilizator:Compactforever/Arhiva 2012-2013

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

La mulți ani[modificare sursă]

Sănătate, fericire și multe bucurii alături de cei dragi.

La mulți ani ! -- Nicu Farcaș mesaj 8 noiembrie 2012 15:23 (EET)[răspunde]

Sărbători fericite[modificare sursă]

Bună ziua, Compactforever. Aveți mesaje noi la Wikipedia:Cafenea. Strainu (دسستي‎2 ianuarie 2013 16:19 (EET)[răspunde]
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Multumesc de urari! Sunteti niste oameni faini! Am revenit pe 2013. -- Compactforever mesaj 6 ianuarie 2013 04:07 (EET)[răspunde]

Obștine -> Comune[modificare sursă]

Salut! În legătură cu redenumirile obștinelor din Bulgaria în comune, chiar nu se face așa. Avem și un mesaj standard de avertizare pe tema asta:

Bună ziua, vă mulțumim pentru contribuțiile aduse proiectului Wikipedia. Se pare că ați încercat să dați paginii Obștina Petrici un nou titlu copiindu-i conținutul și introducându-l la o altă pagină cu numele nou. Această redenumire prin copy-paste nu este de dorit, deoarece împarte în două istoricul paginii, care este necesar să rămână coerent pentru stabilirea și citarea autorilor și pentru alte scopuri. Software-ul folosit de Wikipedia are o facilitate care permite redenumirea unei pagini păstrând unitar și istoricul modificărilor.
În majoritatea cazurilor, imediat ce contul dumneavoastră are patru zile vechime și zece modificări la activ, veți putea redenumi un articol chiar dumneavoastră cu ajutorul tabului „redenumește” din partea de sus a paginii. Astfel, se va păstra intact și istoricul articolului, și se va crea automat o redirecționare de la titlul cel vechi spre cel nou. Dacă nu puteți efectua o redenumire în acest fel (de exemplu, pentru că există un alt articol sub celălalt titlu), vă rugăm să cereți la Wikipedia:Cafenea unui administrator să vă ajute. De asemenea, dacă ați mai operat astfel de mutări, vă rugăm să anunțați, ca să poată fi reparat.Vă mulțumim.

Te rog să îmi spui dacă a fost vreun motiv anume pentru care ai preferat să le muți în acest fel. Dacă nu ai știut de necesitatea ca istoricul paginii să rămână coerent, nu-i nicio problemă, voi muta paginile respective în zilele următoare, dar te rog ca pe viitor să folosești facilitatea de redenumire. Mulțumesc, Răzvan Socol mesaj 7 ianuarie 2013 22:25 (EET)[răspunde]

Pestera Orban Balazs[modificare sursă]

Buna Ziua

Va scriu din motiv ca v-am schimbat descrierea pozei dvs despre pestera din Cheile Varghisului... Pestera din poza dvs NU este pestera Orban Balazs ci Pestera numita Lócsűr(fonetic Lociîr)...

cu stima Lorinczek

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului SUVA City Council Logo.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului SUVA City Council Logo.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 septembrie 2013 20:39 (EEST)[răspunde]

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Biserica Manastirii Pissiota.JPG[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Biserica Manastirii Pissiota.JPG. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 28 decembrie 2013 09:30 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Scurb limite.png[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Scurb limite.png propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Scurb limite.png până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 25 mai 2014 18:06 (EEST)[răspunde]

Fișier neliber orfan Fișier:Tabara de sculptura Magura.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Tabara de sculptura Magura.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 iunie 2014 19:58 (EEST)[răspunde]

Fișier neliber orfan Fișier:GaraAzuga.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:GaraAzuga.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 iunie 2014 20:00 (EEST)[răspunde]

Fișier neliber orfan Fișier:Logo CSU Asesoft.gif[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Logo CSU Asesoft.gif. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 12 iunie 2014 16:42 (EEST)[răspunde]

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Opuzen (grb).gif[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Opuzen (grb).gif. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 iunie 2014 12:06 (EEST)[răspunde]

Am lansat un sondaj pentru a găsi cea mai bună variantă pentru legătura de încărcare imagini din LMI. Vă rog să vă exprimați opinia la Wikipedia:Sondaje/Legătură de încărcare pentru LMI‎‎. Primiți acest mesaj deoarece v-ați trecut ca participant la Proiect:Monumente istorice. Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎20 august 2014 00:01 (EEST)[răspunde]