Discuție Utilizator:C.M.DRAGANELLO

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de 92.80.232.217 în subiectul Capitalism

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie C.M.DRAGANELLO) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.


Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! 11 martie 2008 11:05 (EET)


 C.M.DRAGAN :
 Profesor universitar(specialist in contabilitate,audit financiar,expertiza contabila,calculatia costurilor,asigurari si reasigurari),sef de catedra  si indrumator de doctoranzi la Facultatea de Administratie Publica din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.
 Doctor in economie la U.E.R. de Gestion, Grenoble-Franta (1972);doctor docent in stiiinte -Institutul Plehanov din Moscova (1986);doctor honoris causa al Universitatii din Roma (1994).Sunt expert contabil de onoare (nr.5298 din Tabloul CECCAR) si auditor financiar (nr.172) membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania .
 Am infiintat si patronez o  firma de expertiza si audit -"Contconsult - The european audit"(1990) si "Clubul de la Buzau-clubul economiei reale"(patronatde"Fundatia Dragan ") pentru cercetarea in domeniul administratiei locale ,sprijinirea fiilor de tarani supradotati dar saraci,ajutorarea batranilor oameni de stiinta aflati in dificultati majore(2002),indrumarea autoritatilor administratiei locale in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene si problemele financiare,in general.
 Acestea sunt si domeniile in care vreau sa colaboram aici,eu fiind gata sa dau oricand si oricui sfaturi,materiale scrise,articole,etc.dar care intra in sfera de activitate si intereseaza Enciclopedia.

62.217.213.177 9 mai 2008 07:45 (EEST)c.m.dragan ;09.05.2008 07h45'Răspunde

Îndrumări, cu bunăvoință[modificare sursă]

Domnule Profesor,

Ca peste tot în lume, și pe wikipedia sunt niște cutume. Dacă vă duceți într-un restaurant și începeți un discurs: „Oameni buni, ca să creșteți animalul a cărei carne o mâncați aici aveți nevoie de un staul, furaje, personal de întreținere etc.”, chiar dacă este adevărat, oamenii se vor uita lung la dv. Dacă însă veți proceda la fel ca oricare alt client nimeni nu va avea nimic cu dv.

Concret, paginile de discuții ale utilizatorilor sunt pagini în care alte persoane (de exemplu eu, aici, acum) vă trimit dv. mesaje, iar dv., dacă doriți, le răspundeți pe paginile lor de discuții. De ce ați pus aici textul care l-ați pus mai sus? Un asemenea text poate fi pus în spațiul articolelor sau, dacă încă nu doriți asta, într-o pagină de lucru a dv, de exemplu Utilizator:C.M.DRAGANELLO/texte în lucru. Ce sperați, ca textul să nu fie modificat, să fie lăsat cum l-ați pus? Adică să folosiți serverele wikipedia doar ca spațiu de stocaj? Pentru asta n-aveți nevoie de wikipedia, o puteți face pe orice server de webhosting, normal chiar pe cel al universității în care predați, cum fac și eu.

Mă întristează că modul dv. de acțiune poate stârni ilaritate printre cititorii wikipedia. Închipuiți-vă că printre ei pot fi și studenți de-ai dv., care, la ore, în loc să fie atenți, vor comenta acțiuni ca cea de aici. Ca urmare, vă rog insistent să faceți cum se spune la Ajutor:Cuprins. Nu uitați să vă semnați cu patru tilde, e mai elegant, credeți-mă. Al dv., --Turbojet 16 martie 2008 10:10 (EET)Răspunde

Nebunia contabilității și contabilitatea nebuniei[modificare sursă]

    Domnilor,
    Mi-ati deschis o pagina speciala pentru  a ma face sclavul dorintelor dvs.in conditiile in care nu stiu ce vreti?.
    Recent am facut o excursie pe Amazon si acolo ni s-au servit la masa de pranz niste "ganganii" ,despre care,inainte de toate n-am intrebat cum se numesc ci cu ce se hranesc si unde traiesc.Eu pot sa mananc o cioara care se hraneste cu flori si plante medicinale,dar nu mananc pasarea paradisului care mananca dejectii din canale !
    Deci,fiti prudenti intrucat ipotezele dvs.pot avea sens contrar.
    In schimb nu mai faceti comentarii despre stiinta contabilitatii despre care nu stiti mare lucru(cel putin asa am inteles de la dvs.)intrucat s-ar  putea sa constatati ca puterea sa este infinit mai severa decat a uraganelor sau a turbinelor ce propulseaza navetele spatiale , numai ca ea este si singura in stare sa impinga inainte economia .Cititi "Sisteme avansate de contabilitate bancara"scrisa in 1998 (ISBN 973-9142-61-3) si in care,la afirmatia ca la sfarsitul anului 2008 U.S.D. va fi sub 2,5o Ron  specialistii bancari s-au speriat( pe atunci 1 USD era 38.5oo lei vechi),dar n-au crezut;ei n-au stiut ca eu am calculat evolutia paritatii monezilor pe baze contabile.
    Eu am lansat doar un compediu de discutii despre o contabilitate pe intelesul tuturor si in folosul tuturor,propunand si o schema de discutii ,in legatura cu care am primit numai astazi zeci de telefoane,de oferte,de simpatie. Daca dvs ati fi citit introducerea in text,prezentata aici , nu cred ca mai aveati aceste aversiuni;asa ca le-am sters. Si astept sa vina cei pe care dvs. ii gratulati , adica cei care au scris ca "dubla inregistrare insemneaza inregistrarea unei operatii economice de doua ori" sa provoace discutiile ,dezbaterile sitemele pentru compendiu.
     Aveti niste idei fixe,poate foarte bune pentru Enciclopedie,dar nu mai bateti nicovala pe ele,ci referiti-va la problemele reale,la temele stiintifice obiect al dezbaterilor.Ca de-aia nu intelegem noi nimic(vedeti chiar cazul de fata).
     Si mai este o problema : va rog sa nu mai aduceti mereu argumentele calitatilor noastre universitare ca interfata a concilierii, pentru ca ele nu sunt compatibile si ne desparte un secol .Nu prea am auzit sau vazut opera si   manifestarile dvs.in lumea stiintei.
 Asa ca lati-o mai festina lente!
  62.217.213.169 16 martie 2008 20:47 (EET)C.M.Dragan, 17.03.2008 20h49'Răspunde

Reclamație[modificare sursă]

Stimate domn, am observat că ați postat la reclamații ceva legat de mine. Aș putea întreba despre ce e vorba? Ce anume am șters? Eu nu pot șterge absolut nimic. Nu sunt administrator și nu am acest drept. Tot ce pot să fac este să pun o etichetă, iar administratorii decid dacă trebuie sau nu să șteargă. În al doilea rând eu nu am discutat niciodată cu dvs. M-am uitat în mod special în arhivă să caut mesajul acela, dar nimic. -- Firilăcroco  Mesaj 2 mai 2008 11:58 (EEST)Răspunde

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Constantin M. Drăgan a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. -- Victor Blacus (discuție) 8 noiembrie 2009 14:16 (EET)Răspunde

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice folosind o serie de butoane aflate sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! --79.119.224.25 (discuție) 13 noiembrie 2009 08:50 (EET)Răspunde

Capitalism[modificare sursă]

Pentru a înțelege motivele anulării acestei modificări a dvs, vă reamintesc că Wikipedia nu reprezintă o colecție de opinii și eseuri personale. Dacă doriți să mai participați la dezvoltarea Wikipediei, încercați să rescrieți acest articol într-un stil enciclopedic. --92.80.232.217 (discuție) 11 aprilie 2011 21:43 (EEST)Răspunde