Discuție Utilizator:Astristul

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Astristul) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! – Laurap\ mesaj 13 iunie 2007 22:26 (EEST)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că aveți obiceiul de a salva articolul la care lucrați în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările nu este nevoie să salvați pagina, puteți folosi butonul de previzualizare. În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările la articol. Mulțumesc! --Rebel 14 iunie 2007 03:36 (EEST)

Formate[modificare sursă]

Salut. Am constatat că n-ai găsit sorți de izbândă în adăugarea unui format. Procedura este foarte simplă. În loc de parantezele pătrate pe care le-ai folosi la legarea între articole, în cazul afișării formatelor se folosesc acoladele, ca în exemplul următor: {{Serie A}}. Dacă te pot ajuta mai departe pagina-mi de discuție te așteaptă. Succes. --Rebel 16 iunie 2007 17:13 (EEST)

S.S. Lazio[modificare sursă]

Conform emblemei echipei numele este S.S. Lazio. Celelalte articole (SS Lazio, respectiv SS Lazio Roma) le-am făcut pagini de redirecționare către articolul principal, astfel încât cei care vor căuta titlurile respective vor fi redirecționați către pagina articolului. Am folosit codul #REDIRECT [[Titlul articolului principal]]. Dacă ai întrebări.. --Rebel 17 iunie 2007 17:06 (EEST)

Wikipedia trebuie conțină date reale sau cel puțin cât mai asemănătoare realității. Completează ss lazio în câmpul din meniul de căutare și apasă pe butonul Salt. Vezi unde te poartă. Succes. --Rebel 17 iunie 2007 17:25 (EEST)

Apelează oricând ai nevoie. Cât timp voi putea să te ajut o voi face. M-aș bucura să-ți creezi totuși propria pagină de utilizator, astfel încât când cineva accesează semnătura ta să nu fie trimis către o pagină inexistentă. Mulțumesc și eu pentru interesul manifestat pentru Wikipedia. --Rebel 17 iunie 2007 17:31 (EEST)

Nu e obligatoriu să faci o pagină complicată. În fond, primează activitatea ca editor al enciclopediei, nu impetuozitatea paginii de utilizator. Dacă nu vrei să te complici poți adăuga pur și simplu Salut. Eu sunt Astristul și sunt membru al acestui proiect din luna aprilie 2007. Sau mă rog, variante sunt nenumărate. Poți citi o variantă incomplet a îndrumărilor legate de pagina de utilizator la Wikipedia:Pagină de utilizator. Varianta completă este, din păcate, disponibilă doar în limba engleză pentru moment și poate fi găsită la en:Wikipedia:User_page. Dacă ai întrebări.. --Rebel 17 iunie 2007 17:46 (EEST)

Când dorești. Și te-aș ruga, de asemenea, să nu mai modifici mesaje anterioare, ci să adaugi altele noi. Astfel este mai ușor de urmărit conversația. Ca să nu mai spun că e cam împotriva politicilor :) Spor la lucru și succes în sesiune. --Rebel 17 iunie 2007 17:56 (EEST)

Pagină de utilizator[modificare sursă]

Salut. Mă bucură faptul că ți-ai creat o pagină de utilizator. Sper să-ți fie încununată cu premii. Succes. --Rebel 18 iunie 2007 03:31 (EEST)

Wiki, interesat?[modificare sursă]

Interesat? Sistemul wiki:
RoWikicity este o țară fictivă ce poate fi modificată liber, în care oricine poate să ajute! De exemplu, poți crea comune, un al doilea Real Madrid (și să joci meciuri cu alte cluburi) sau să fii jurnalist la un ziar. Dacă ai instinct economic creezi câteva companii mari, sau dacă ești un om popular poți câștiga alegeri prezidențiale. Noi vrem să facem o lume fictivă, restul fiind real. Wikicity există deja în trei limbi, olandeză, engleză și română. Ești interesat? Vezi pagina cu o explicație mai detaliată. Dacă ai probleme, un administrator poate să te ajute. Al 3 septembrie 2007 16:16 (EEST)

Imaginea stadionului din paginile U Cluj & Mechel Câmpia Turzii[modificare sursă]

Salut! Am citit mesajul tau din pagina de discutii U Cluj. Eu am pus acea poza in ambele pagini. Tribuna respectiva a fost construita in Cluj si a fost folosita de U Cluj. In anii 60 a fost mutata la Campia Turzii, unde se afla si azi. Cred ca am justificat astfel prezenta pozei in ambele pagini. :) Numaiu 25 iulie 2008 19:25 (EEST)

Poze Astra Ploiesti[modificare sursă]

Buna! Am observat ca esti suporter astrist. Eu incerc sa scriu despre istoria echipei si sa colectionez cat mai multe poze pentru site-ul meu dedicat istoriei fotbalului: www.istoriafotbalului.go.ro . Daca ai ceva poze din trecut cu Astra Ploiesti te rog sa mi le trimiti la adresa istoriafotbaluluiAt sign.pngyahoo.com. Mersi mult Numaiu (discuție) 5 noiembrie 2009 14:17 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Astristul. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Astra Ploiesti.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Astra Ploiesti.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 26 mai 2010 23:40 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Astristul. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:CFM Universitatea Cluj.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 27 octombrie 2010 16:06 (EEST)

Comuna Vișina Nouă, Olt[modificare sursă]

Bună ziua. Dacă doriți să separați articole despre comune despre sate, vă rog să aveți grijă la diacriticele folosite. În prezent se folosesc diacriticele cu virgulă, dacă dvs. scrieți la titlul cu diacritice cu sedilă veți face foarte dificil accesul pentru cei mai mulți utilizatori. Vedeți și Proiect:Comune-Sate--Strainu (دسستي‎)  15 noiembrie 2010 22:58 (EET)

Diacriticele nu sunt singura problemă - ele pot fi schimbate ușor de alți utilizatori. Problema e că aveați practic același nume la sat și comună. Cred că ar trebui să începeți de la pagina articolelor și să verificați "Ce trimite aici" (din meniul din stânga). Paginile de redirecționare sunt marcate în mod special acolo și este posibil să existe deja o redirectare de tipul "Comuna X" (cu diacritice vechi sau noi, nu contează) sau chiar un articol cu acest nume - de exemplu Comuna Vișina Nouă, Olt exista deja. Dacă nu există, creați dvs. articolul cu titlul respectiv: scrieți așa cum puteți dvs., iar noi vom face schimbările de diacritice. Important este ca diacriticele să nu fie singura diferență între titluri.--Strainu (دسستي‎)  15 noiembrie 2010 23:16 (EET)

Implicare[modificare sursă]

Salut!

Vad ca de ceva vreme te ocupi cu editarea articolelor legate de sate/comune din tara noastra. Te-as ruga sa arunci o privire pe Proiect:Comune-Sate si daca doresti si iti place, sa ne dai o mana de ajutor. Multumesc in avans, -- Compactforever Discuție 15 noiembrie 2010 22:59 (EET)

■ Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați o sursă de încredere, cum ați făcut la pagina Marius Șumudică, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 11 august 2011 13:45 (EEST)

Probleme cu sursa și licența fișierului Deportivo Alaves.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Deportivo Alaves.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 30 octombrie 2013 00:13 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Juventus Torino.png[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Juventus Torino.png. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  23 martie 2018 02:25 (EET)

Insula Omului[modificare sursă]

Bună seara. Am observat contribuțiile recente și țin să mă mulțumesc. Totuși, vă rog să aduceți câteva surse concludente în favoarea schimbării denumirilor articolelor la Insula Omului. Sau unde este menționată această „denumire oficială a țării, în limba română” (observ că în nicio altă limbă nu există o asemenea traducere, întrucât termenul are o altă etimologie, și nu are legătură cu termenul Om). Până atunci, vă rog să nu redenumiți articolele în cauză. Vă mulțumesc!-- Alex Nico  (mesaj) 30 decembrie 2018 00:53 (EET)