Discuție Utilizator:92.86.112.98

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

■ Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Giuseppe Conte, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! Nyook 29 februarie 2020 18:56 (EET)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

■■■■ Singurul avertisment[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este singurul avertisment pe care îl primiți pentru modificări distructive.
Dacă vandalizați Wikipedia din nou, precum ați făcut la pagina Wikipedia:Reclamații, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Semnarea unor mesaje cu un IP fals este un act grav de vandalism! Bătrânul (discuție) 18 aprilie 2021 21:16 (EEST)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.
Stimabile, adresele IP se schimbă frecvent. Ieri aveam adresa aia când m-am semnat și acum m-am trezit cu aceasta nouă. Editez pe Wikipedia din anul 2008, ca anonim.--Ionel P.
Posibil, și la mine uneori alternează IPv4 cu IPv6. Coagulans (discuție) 19 aprilie 2021 01:21 (EEST)
Minciuna are picioare scurte... Să zicem că de ieri până azi vi s-a schimbat adresa IP. Dar și provider-ul??? IP-ul 2A02:2F0D:9300:6000:1D8F:15CD:FFB8:8C07 este de la RCS & RDS, iar IP-ul 92.86.112.98 de la Telekom! --Bătrânul (discuție) 19 aprilie 2021 08:44 (EEST)
Nu vă supărați, dar nu sunt obligat să vă dau fix dumneavoastră socoteală în această privință. Abia am revenit pe Wikipedia. Stau cu mulți în casă, de aia nu puteam avea multe device-uri conectate la aceleași rețea fiindcă se suprapunea. De asta am abonament la RDS și Telekom. Concomitent, eu v-am răspuns dumneavoastră civilizat, nu suntem în opera Pinocchio a lui Carlo Collodi ca să ne ținem polemică reciproc.--Ionel P.
Dar în ce altă operă suntem? Bal mascat? --Pafsanias (discuție) 19 aprilie 2021 14:10 (EEST)