Discuție Utilizator:2A02:2F0B:4702:9600:48A:67A:9CD4:6D4B

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nicio scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: Discuție:Accipiter Gentilis Q.. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim.--Kun Kipcsak (discuție) 21 septembrie 2020 07:48 (EEST)

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Dacă intenționați să continuați a contribui la Wikipedia numai prin „încingerea spiritelor” să știți că aceasta contravine politicii Wikipedia:Modul civilizat și vă ofer ultimul avertisment. Dacă vandalizați Wikipedia din nou, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. //  Gikü  vorbe  fapte  22 septembrie 2020 18:25 (EEST)

Prieten drag![modificare sursă]

Măi @Gikü:, de ce nu dai tu de pomană? Se spune că dacă dai de pomană nu-ți mai tremură mâna. Eu tocmai voiam să te întreb ce ai cu mine, să-mi spui ce vandalism am mai făcut, că nu mă știam vinovat de așa ceva, și ce crezi că văd? Ai schimbat motivul în 5 secunde. Eu știu că dacă dai o motivare în ”Monitorul Oficial”, păi aia este motivarea! Nu îți iei cuvântul înapoi! Măcar știi despre ce este vorba, sau ai primit ordin de zi pe unitate? Eu am fost cât se poate de civilizat și, considerând că am primit atenționarea (pe care am și acceptat-o) (greșeala recunoscută este ca și iertată), de ce nu încerci să rezolvi tu cealaltă problemă de adresare? Dă-mi și mie satisfacția asta! Să aplici dreapta măsură! Nu de alta, dar dacă așa vei proceda toată viața ta... Nu ai mai actualizat și tu statisticile? 2A02:2F0B:4702:9600:48A:67A:9CD4:6D4B (discuție) 22 septembrie 2020 18:49 (EEST)