Discuție:Lista statelor cu recunoaștere limitată

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Fostă listă de calitate Lista statelor cu recunoaștere limitată a fost o listă de calitate. Vă rugăm să vedeţi în istoricul articolului când a primit acest statut şi de ce i-a fost retras. În situaţia în care consideraţi că în urma îmbunătăţirilor ea îndeplineşte din nou criteriile de calitate, puteţi să o renominalizaţi pentru a primi statutul de listă de calitate.


Articolul Lista statelor cu recunoaștere limitată este un subiect de care se ocupă Proiectul Țările lumii, o inițiativă de a construi un compendiu cuprinzător și detaliat de informații despre țările lumii Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ListăAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Listă pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mediu pe scala de importanță.


Halal articol de calitate![modificare sursă]

„Unele țări din această listă, precum Cipru și Republica Cehă, sunt recunoscute de marea majoritate a națiunilor și sunt membre a Națiunilor Unite, dar apar aici din cauza unui număr mic de state care rețin recunoașterea acestora.”

Cehia apare în preambul dar nu și în text și nici măcar în celelalte limbi. Ești sigur că e vorba de Cehia? Mai apoi spui „state care rețin recunoașterea acestora” cum adică rețin, ce rețin? Ai vrut să spui că se rețin sau că au o reținere în recunoașterea acestora? Cei care votează un articol de calitate chiar habar n-au ce votează? Sunt toți parlamentari? Rușine! --85.76.23.143 (discuție) 29 decembrie 2016 19:15 (EET)[răspunde]

Cehia a fost pe listă inițial, dar a fost scoasă după recunoașterea reciprocă cu Liechtenstein [1] și introducerea nu a fost actualizată. Articolul arăta altfel în martie 2009. L-am propus pentru reevaluare la Wikipedia:Propuneri_pentru_liste_de_calitate#Propuneri_de_reevaluare_a_calificativului.--Strainu (دسستي‎29 decembrie 2016 20:35 (EET)[răspunde]