Discuție:Bonaparte traversând Marele Saint Bernard

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 10 ani de GEO în subiectul Si Gloria a trecut muntii! Nu doar Napoleon.
Steaua articolelor de calitate Bonaparte traversând Marele Saint Bernard este un articol de calitate; acesta, sau o versiune anterioară a acestuia, a fost identificat ca fiind unul dintre cele mai bune articole produse de către comunitatea Wikipediei. Articolul este încă deschis îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că îl puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
27 noiembrie 2013 Propunere articol de calitate Promovat
Acest articol a ocupat locul I la secțiunea arte, în cadrul ediției din septembrie 2012 a concursului de scriere.

Si Gloria a trecut muntii! Nu doar Napoleon.[modificare sursă]

Recomand crearea unui nou articol, caci tema este similara: E vorba de Gloria, asa cum trece ea muntii. Gloria este un personaj al latinitatii antice, despre care se spunea: "sic transit gloria mundi!" (in traducere romaneasca libera: "asa trece gloria muntii!") Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 194.166.115.176 (discuție • contribuții).

Este un comentariu zeflemist fără vreo legătură cu subiectul acestui articol. Traducerea exactă este dată aici. --GEO (discuție) 31 mai 2013 19:41 (EEST)Răspunde
Ei, draga domnule/doamna Geo! Cum, chiar nu remarcati ca e o gluma, dealtfel veche decand lumea? :) / Am fost curios, sa vad ce se intampla daca fac o gluma in wikipedia! Daca se prinde cineva sau nu... Daca aveti latinisti, etc. / Deci, felicitari echipei de pazitori: a durat doar vreo 24h sa va dati seama! Daca ati fi raspuns tot cu o gluma, aveati punctaj maxim din partea mea!