Chicken Invaders

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Chicken Invaders este o serie de jocuri de acțiune în spațiu, dezvoltat de InterAction Studios pentru Microsoft Windows, Mac OS X și Linux.

Chicken Invaders[modificare | modificare sursă]

Chicken Invaders a fost lansat în 1999 și este primul joc din serie. Misiunile sunt pentru a împușca găini extraterestre care au atacat Pământul. De asemenea, sunt și asteroizi. La finalul rundei, apare o gaină uriașă, care este șeful. Jocul se poate descărca gratuit de pe site-ul oficial.

Chicken Invaders: The Next Wave[modificare | modificare sursă]

Al doilea joc din serie, Chicken Invaders: The Next Wave, a fost lansat în 2002. Găinile se întorc și atacă Sistemul Solar. Jocul are încă două arme, noi șefi, un nivel numai cu asteroizi, mai multe pericole și altele. Jocul are o nouă poveste și ultimul nivel este 110 . InterAction a lansat și o ediție de Crăciun.

Chicken Invaders: Revenge of the Yolk[modificare | modificare sursă]

Chicken Invaders: Revenge of the Yolk este al treilea joc din serie. Jocul a fost lansat doar în ediția de Crăciun în 2006, apoi în ediție normală în 2007 și în 2010 a fost lansat ediția de Paști. Se reîntorc găinile dar cu un șef foarte periculos, Yolk Star. Are arme noi, șefi noi, două nivele cu asteroizi, pericole și altele.

Lista șefilor[modificare | modificare sursă]

Mai jos veți găsi șefii din Chicken Invaders 2 și 3.

Comandatul este un șef nu foarte periculos. Apare în nivelul 10. O grupă este foarte greu.

Șeful Clasic apare în 2 și 3. El este puțin greu de învins. O grupă este greu.

Oul Mamă este șefa mare care apare în 2 și apare o data în 3. Este greu de învins. La finalul lui 2 este distrusă. Apare și în 3. Este ușor de învins.

U.C.O este un OZN care are lasere și ouă. Apare doar în 3. În interiorul OZN-ului se vede o găina concentrată la butoane. Este distrusă în nivelul cu asteroizi în flăcări.

Șeful nud este o găina care poartă haine care trebuie scoase. Apare de trei ori.

Yolk Star este ultimul șef Chicken Invaders 3. Este foarte greu de învins. După ce coajă este distrusă se vede oul-ochi care vrea să te atace. În cele din urmă, este distrus.

Oul necunoscut din oțel apare doar în nivelul cu comete. Este greu de învins. O poți distruge repede cu rachetele.

Coduri în Chicken Invaders 3[modificare | modificare sursă]

Chicken Invaders și Chicken Invaders 2 au Cheat-uri. Când a fost lansat Chicken Invaders 3, Cheats-urile sunt numai în versiunea originală cumpărată de la InterAction.

Rating-uri[modificare | modificare sursă]

Chicken Invaders nu are rating. Nu se știe precis dacă are rating. Jocul nu este violent. Ar putea fi de la ESRB Everyone și de la PEGI 3+.

Chicken Invaders 4 Ultimate Omlette[modificare | modificare sursă]

Chicken Invaders 4: Ultimate Omlette este noul joc. Se poate descăca versiunea demo. A fost lansat în 2010.

Legături externe[modificare | modificare sursă]