Bill of Rights

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

În Statele Unite, proiectul de lege a drepturilor este numele cu care primele zece amendamente la Constituția Statelor Unite sunt cunoscute. [1] Acestea au fost introduse de James Madison la Prima Congresului Statelor Unite în 1789 ca o serie de amendamente constituționale, și a intrat în vigoare la 15 decembrie 1791, atunci cand au fost ratificată de către trei pătrimi din membre. Proiectul de lege a drepturilor limitele competențelor de guvernul federal din Statele Unite, protecția drepturilor de toți cetățenii, rezidenții și vizitatori de pe teritoriul Statelor Unite.

Legea protejează drepturile de libertatea de exprimare, libertatea de religie, dreptul de a păstra și să poarte arme, de libertatea de întrunire și a libertății de a petiției. Se interzice, de asemenea, lipsite de rațiune de căutare și de convulsii, neobișnuit de crud și de pedeapsă, și obligat de auto-incriminare. Proiectul de lege interzice, de asemenea, drepturile de Congresul de la a face orice drept de respectarea stabilire și de religie interzice guvernul federal de la orice persoană privării de viață, la libertate, sau de proprietate, fără proces de drept. În cazurile penale federale, este nevoie de acuzare de către marele juriu de capital sau de orice pentru "crima cu faimă", garanții rapide, cu un proces public imparțial juriu format din membri de stat sau judiciare, judetul în care a avut loc crima, și interzice dubla pericol. În plus, proiectul de lege a drepturilor afirmă că "a enumerării în Constituție, de anumite drepturi, nu se interpretează pentru a discredita sau de a refuza altele păstrate de către oameni," [2] și rezervele de toate puterile să nu acordă guvernul federal pentru cetățenilor sau statele membre. Cele mai multe dintre aceste restricții au fost aplicate mai târziu la statele de o serie de decizii din cauza procesului de aplicare a clauzei de cea de-a paisprezecea Amendamentul, care a fost ratificată în 1868, după Războiul civil american.

Madison propuse de proiectul de lege în timp ce drepturile de conflict ideologic între federaliști și anti-federaliști, datand din Convenția de la Philadelphia 1787, amenințat de ansamblu de ratificare a noului național de Constitutii. Este în mare măsură de răspuns la Constituția de influente adversari, inclusiv proeminent părinții fondatori, care a susținut că în Constituție nu ar trebui să fie ratificat, pentru că nu a reușit să protejeze principiile de bază ale omului la libertate. Proiectul de lege a fost influențată de George Mason lui 1776 Virginia Declarația de drepturi, în 1689 Bill a Drepturilor engleză, lucrări de epoca Iluminismului referitoare la drepturile naturale, și mai devreme engleză documente politice, cum ar fi Magna Carta (1215).

Două articole suplimentare, au fost propuse la membre; numai finale ora zece articole au fost ratificate rapid și să corespundă în primul rând prin zecea Amendamente la Constituție. Primul articol, se ocupă de numărul și de repartizare a Reprezentanților SUA, niciodată nu a devenit parte a Constituției. Cel de-al doilea articol, de limitare a capacității de Congresul de creștere a salariilor din membrii săi, a fost ratificată de două secole mai târziu, ca Amendamentul 27. Chiar dacă acestea sunt încorporate în documentul cunoscut sub numele de "Bill of Rights", nici un drept de articol stabilește ca termen care este folosit astăzi. Din acest motiv, și, de asemenea, pentru că termenul a fost aplicat la primele zece amendamente cu mult înainte de 27 Amendamentul a fost ratificat, termenul de "Bill of Rights", în SUA moderne mijloace de utilizare numai de zece modificările ratificat în 1791.

Legea Drepturilor de joacă un rol central în dreptul american și de guvern, și rămâne un simbol al fundamentale, libertăților și de cultură a națiunii. Una din cele paisprezece exemplare originale de proiectul de lege a drepturilor este de afișare pe publice de la Arhivele Nationale din Washington, DC.