Minutes To Midnight

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Minutes To Midnight este cel mai recent album semnat de rockerii din SUA, Linkin Park. După "Hybrid Theory" și "Meteora" , "Minutes To Midnight" este cel mai recent album de studio al lor. Acesta a apărut în toata lumea pe data de 15 mai 2007 .El cuprinde 12 piese, majoritatea lor fiind diferite față de stilul care i-a consacrat de pe primele două albume de studio. Pe "Hybrid Theory" și "Meteora" era stilul rapp-metal care a înnebunit milioane de fani. "Minutes To Midnight" a venit cu 12 piese noi-nouțe care la inceput nu a făcut o prea bună impresie in randul fanilor. Dar, nu la mult timp de la lansarea albumului, piesele au fost din ce în ce mai adorate de către ascultătorii lor.

Cele 12 piese de pe album sunt:

 1. Wake
 2. Given Up
 3. Leave Out All The Rest
 4. Bleed it Out
 5. Shadow of The Day
 6. What I've Done
 7. Hands Held High
 8. No More Sorrow
 9. Valentine's Day
 10. In Between
 11. In Pieces
 12. The Little Things Give You Away

Noul stil Linkin Park e puțin metal, rapp-ul a cam dispărut de pe album, cu excepțiile "Bleed It Out" , "Hands Held High", iar "In Between" este o balada lenta. "Wake" este ca un fel de introducere, asemănătoare cu "Foreword" de pe "Meteora". Restul pieselor sunt rock-metal.

Până acum s-au extras 2 single-uri si videoclipuri de pe album, "What I've Done" și "Bleed It Out", iar următorul va fi "Shadow Of The Day".

Albumul s-a vandut in peste 5 milioane de copii in toata lumea și încă se mai vând! "Minutes To Midnight" cred că i-a readus pe cei de la Linkin Park in topuri si in inimile fanilor!Format:Bueno