Wikipedia:Pagini de recuperat/Ziua fără Datorii

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ziua fără Datorii[modificare sursă]

Justificare:

  1. Initial mi s-a spus (https://ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C8%9Bie_Utilizator:Strainu#Ziua_fara_datorii_se_incadra_la_G11) ca e mentionat Grupul KRUK de mai multe ori, asa ca am imbunatatit acest lucru - initial erau 7 mentiuni, acum sunt 2.
  2. Nici username-ul nu a fost bun, desi la cat useri sunt, e cam greu sa gasesti unul liber si username-ul ales initial cica nu respecta anumite reguli, asa ca am ascultat si acest "sfat" si am imbunatatit username-ul.
  3. Din surse/citate reiese ca Ziua fara Datorii este sarbatorita si in tari in care Grupul KRUK nu exista - de ex. Moldova, ca aceasta varianta a Wikipediei este in romana, am ales un exemplu adecvat.
  4. Am citat surse de incredere, ca in cazul Pasmatex: Wall Street, publicatie de renume,AMCC - membru cu drepturi FENCA

Nu este o pagina comerciala. Daca mai trebuie sa ii fac imbunatatiri, va rog sa imi spuneti. --Rav016 (discuție) 16 iunie 2016 14:19 (EEST)Rav016[răspunde]

Împotriva recuperării, ca reclamă evidentă. Pe lângă cele spuse în pagina mea de discuții, mai am de adăugat următoarele:
  • Sursele prezentate în ultima versiune ștearsă sunt: un slide dintr-o prezentare a unei organizații patronale, care asociază în mod evident evenimentul cu compania [1], un studiu al companiei preluat de wall-street.ro și un articol în allmoldova.com care ar putea fi considerat sursă secundară de încredere (spun ar putea pentru că nu știu nimic despre publicația respectivă)
  • Fiecare țară o sărbătorește în altă zi, ceea ce face să pice din start caracterul internațional al evenimentului
  • Nu au fost soluționate problemele legate de ton, ba chiar au apărut altele noi: „Primul pas pentru a rezolva problema este contactarea creditorului si incheierea unui angajament de plata in rate convenabile.” (care-i legătura cu „cele mai mici sume imprumutate de la familie, prieteni sau colegi”?)--Strainu (دسستي‎16 iunie 2016 15:19 (EEST)[răspunde]

Remarca Nu am experienta, invata-ma te rog cum sa modific textul astfel incat sa fie ok si sa nu se stearga pagina. AMCC nici macar n-a fost infiintata de KRUK, ci de EOS: https://ro.wikipedia.org/wiki/EOS_KSI AMCC reuneste mai multe companii asemanatoare KRUK si EOS. Daca vei cauta pe net, vei vedea ca in Moldova evenimentul nu este asociat companiei KRUK, dar este sarbatorita Ziua fara datorii tot pe 17 noiembrie. Singurele tari care sarbatoresc pe 15 noiembrie sunt Cehia si Slovacia (pot gasi si alte exemple de sarbatori care in unele tari se sarbatoreste la o anumita data, iar in alte tari in alta data, cum este Ziua Mamei: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ziua_Mamei) Pot reformula frazele de care zici tu. --Rav016 (discuție) 16 iunie 2016 17:00 (EEST)[răspunde]

Discuție încheiată.Probleme nerezolvate.Accipiter Q. Gentilis(D) 5 iulie 2016 17:14 (EEST)[răspunde]