Wikipedia:Pagini de recuperat/Quartz Matrix

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Quartz Matrix[modificare sursă]

Bună ziua! Am lucrat la refacerea articolului pentru pagina de Wikipedia a companiei Quartz Matrix. Am înțeles că nu este posibil ca pagina să existe: "Conform WP:CȘR#G4, nu se permite recrearea unei pagini după ce a fost ștearsă la decizia comunității". Probabil nici de această dată textul nu atinge standardele dorite, deși articoul propus prezintă doar date despre companie și proiecte realizate de aceasta. În acest moment ne dorim să putem recupera pagina, în fază inițială. Ulterior, vom reposta articolul. De asemenea, aș dori să știu, punctual, de ce articoul nu întrunește standardele comunității sub forma în care l-am publicat ultima dată și ce ar trebui eliminat. Vă rog să mă ajutați să recuperez această pagină. Mulțumesc! Otiliasirbu (discuție) 18 decembrie 2020 15:49 (EET)[răspunde]

Am recuperat articolul în cea mai recentă versiune a sa la pagina Utilizator:Otiliasirbu/Quartz Matrix.
Punctual, pagina suferă de mai multe probleme grave:
  • Din articol nu reiese notabilitatea, a se vedea Wikipedia:Asistent pentru a crea articole/Notabilitate companii.
  • La moment, pagina este reclamă curată, textul arată de parcă e copiat dintr-o broșură de investiții. Aproape tot trebuie șters în afară de momente importante din istoric și o enumerare succintă a serviciilor. Un exemplu de pagină a unui business care nu este redactată ca o reclamă este Linella.
  • Pagina nu corespunde manualului de stil: titlurile de secțiune au formatting greșit (scoateți aldinele), nu se fac legături către articole conexe, nu există categorii atribuite subiectului, istoricul este formulat ca o listă în loc de proză enciclopedică, legături externe prezente în text (aici e spam clar) etc. etc.
  • Niciuna din afirmațiile din articol nu este verificabilă prin surse de încredere.
  • Dacă sunteți plătit/ă să scrieți acest articol (după toate aparențele, da) sunteți obligat/ă să dezvăluiți acest lucru conform Wikimedia Terms of Use (v-am lăsat un mesaj pe pagina de discuții în privința asta).
Spor. //  Gikü  vorbe  fapte  18 decembrie 2020 16:08 (EET)[răspunde]

Discuție încheiată.Articol abandonat Strainu (دسستي‎22 ianuarie 2021 16:36 (EET)[răspunde]