Wikipedia:Pagini de șters/Gabriela Pachia

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Gabriela Pachia[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 14 decembrie 2008. Încheierea discuției este preconizată pentru 19 decembrie 2008.

Justificare:

Lipsa notabilității:

  • Cărțile din secțiunea "bibliografie" au fost publicate de editura proprie (Aethicus). Oricine poate să-și publice propriile cărți.
  • Siturile unde a publicat, bookblog.poezii.com și vreo două siteuri fascistoide/de extremă-dreapta, nu au cum să o facă notabilă.
  • Revistele literare în care a fost publicată nu sunt deloc importante, ba numele unora ar putea fi chiar inventate, negăsind nicio dovadă a existenței lor. De exemplu, toate rezultatele google despre "Caietele Dacoromâniei" sau "Albatrosul nisipurilor" sunt despre dumneaei.

Bogdan (discuție) 15 decembrie 2008 01:45 (EET)[răspunde]

  • Șterge. Notabilitatea nu a fost dovedită cu surse de încredere secundare și independente. Ca observație, articolul a fost scris de Ion Pachia-Tatomirescu, soțul Gabrielei Pachia, deci avem de-a face cu un evident conflict de interese. — AdiJapan 15 decembrie 2008 03:29 (EET)[răspunde]
  • Șterge.Din textul articolului nu reiese caracterul notabil a distinsei profesoare de limba engleză.Lucrările enumerate la secțiunea Bibliografie sunt fără excepții scrieri ale doamnei sau domnului Pachia; nu este citată nicio sursă credibilă independentă de cei doi. Conflictul de interese, existent în cazul de față este un viciu major al articolului.--ZOLTAN (discuție) 17 decembrie 2008 22:15 (EET)[răspunde]

 Discuție încheiată. Rezultat: ștergere --Andreidiscuție 1 ianuarie 2009 19:58 (EET)[răspunde]