Sari la conținut

Wikipedia:Pagini de șters/C.M.Dragan di Pacioluca

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

C.M.Dragan di Pacioluca[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 24 decembrie 2007.

Justificare: Conflict de interese (articolul autobiografic are ca scop promovarea propriei persoane); lipsă notabilitate (nu există surse de încredere care să abordeze subiectul în mod direct și detaliat).

În urma căutărilor cu Google rezultatele sunt nesatisfăcătoare:

  • CM DRAGAN 41 rezultate (pe situri de anunțuri și pe situri-oglindă ale Wikipediei)

Autorul articolului (care nici măcar nu este sigur cum îl cheamă) încearcă să ne convingă că are legătură cu numele matematicianului italian Luca Pacioli (1445–1514), dar omite să prezinte sursele care ar consemna acest aspect.

GEO 24 decembrie 2007 13:05 (EET)[răspunde]
  • Șterge. -- În limba română se scrie cu diacritice. De asemenea, parantezele se scriu lipite de textul cuprins în ele și au câte un spațiu în afara lor. După punct, virgulă, punct și virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării se lasă câte un spațiu (deci și între propoziții). Între text și punct, virgulă punct și virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării nu se lasă nici un spațiu. Numele proprii se scriu cu majusculă. Chiar dacă sematar apare Un grup de doctoranzi:B.N.Popa , A.Dumitrescu,I.Ionescu, C.Nedelcu,Sorin Bucur.D.Magica,D.Murgeanu sunt îngrozit că măcar unul din cei nominalizați, care nu știe a scrie românește, a ajuns doctorand. Ce fel de doctor agramat va ieși ? --Miehs 25 decembrie 2007 19:34 (EET)[răspunde]
  • Șterge. -- Va rog frumos sa stergeti imediat si totul despre persoana mea.Eu n-am nevoie de reclama ,pentru ca stiinta are onoarea ei,renumele ei,care te fac mare sau mic in functie de cata expertiza genereaza.Chiar daca autorii au avut bune intentii,calea a fost aleasa gresit,este inutila si materialul prost redactat,neordonat,contine inexactitati(sau exagerari,pe fondul ignorarii elementelor valoroase).Sunt altii in masura sa ma prezinte sau sa ma laude si ei se numesc marii profesionisti care opereaza pe tezele si argumentele mele fara a avea nevoie de bibliografie sau argumentele date de bibliografiile intocmite de cineva..Fiti ingaduitori deci si acceptati stergerea imediata a notelor despre mine,..care nici nu ma intereseaza .Nu ma judecati de la prima vedere(desi vad ca unii stiu sa o faca "maidanez" si "vandal")....pentru ca oricum,este mai putin vinovat cel care a incercat sa faca ceva dar n-a reusit pe deplin , decat toti cei care s-au hotarat sa nu faca nimic si au reusit perfect.(Fiti atenti,domnilor,ca in aceasta categorie se incadreaza tot mai multi,si,din pacate,gasesc si argumente).Ma simt obligat sa le amintesc criticilor de profesie sa mai puna mana pe carte,sau sa se invarte in ograda lor de pregatire, pentru ca stinta n-are limite,iar suportul sau insemneaza munca,foarte multa munca,la fel de multa minte, onoare si competenta!.
Prof.univ.dr.docent C.M.DRAGAN di'PACIOLUCA ;25 dec.2007;23 h,35' Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 62.217.245.97 (discuție • contribuții).
Pe wp se scrie bazat pe surse, care trebuie indicate ce cei ce au scris, nu de cei ce „n-au făcut nimic”. Fără surse, totul pare o păcăleală, inclusiv mesajul de mai sus, care caută să arunce o umbră de îndoială. Repet: nu sunt surse, deci nu este notabil, orice ar spune el despre el. --Turbojet 26 decembrie 2007 00:17 (EET)[răspunde]

 Discuție încheiată. Rezultat: ștergere--Andreidiscuție 1 ianuarie 2008 20:52 (EET)[răspunde]


  • {{parerea unui om neutru)) - Profesorul C.M. Dragan este unul dintre promotorii economiei moderne, la baza notorietatii sale stand nenumaratele sale carti de specialitate, referate, rapoarte, interventii, etc. Operele profesorului se regasesc chiar si in aceste pagini de internet, categoriile contabilitate, audit (partial), asigurari si reasigurari, economie locala(partial) din enciclopedia dvs. sunt scrise chiar de profesorul Dragan. Am rugat diversi administratori ai dvs. din Polonia, Serbia si Rusia (Republica Molodva) sa scrie aici despre cartile prof. Dragan traduse in limba tarilor lor si nu au facut nimic. Lucrarile prof. Dragan se gasesc practic pe masa oricarui profesor de contabilitate sau absolvent al facultatilor de contabilitate. La noi fiecare lucrator din directia economica are in raft cel putin cateva carti de contabilitate C.M. Dragan. Anumiti specialisti ai dvs. care isi exprima parerea despre notorietatea stintificia a prof. Dragan ar fi bine sa vada macar una din ultimile sale carti (daca nu una din cele peste 30 publicate dupa 1989). Poate acest lucru se intampla din cauza numelui incorect (Constantin M. Dragan); numele lui cunoscut de toata lumea asa cum este pana si in statul de functiuni al facultatii, este C. M. Dragan. In numele celor care au invatat atat de multe de la prof. Dragan noi le multumim celor care il sprijina. De aceea va rugam sa completati cu numele lui si categoriile: economisti, profesori, oameni de stiinta.

Cu deosebite multumiri si cu aleasa pretuire - bogdan.popa@b.astral.ro - Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 212.93.144.228 (discuție • contribuții).