Wikipedia:Pagini de șters/Artroza genunchiului

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Artroza genunchiului[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Propusă pentru ștergere la 1 iunie 2007.

Justificarea ștergerii: Articolul enciclopedic ar trebui să trateze Artroza in general, este un copy/paste de pe undeva. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Radufan (discuție • contribuții).

  • Păstrează. Artroza genunchiului: Radu Fundulea, medic ortoped. Articolul "Artroza genunchiului", este scris de mine si nu copiat "de pe undeva". Este o sinteza din conspecte diverse. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 213.233.64.246 (discuție • contribuții).
  • Păstrează..

1.Articolul este valoros . Am căutat pe Google și nu am găsit nici un sait din care ar putea fi copiată informatia cuvțnt cu cuvânt. Dacă cineva găsește așa ceva se schimbă situația.

2. Trebuie rugat autorul să se înregistreze ca utilizator și să iși scrie acolo competențele ca să se poată ști cine a scris articolul.

3. La sfârșitul articolului trebuie rugat autorul să scrie bibliografia conspectată pentru a convinge pe toată lumea că informatiile sunt luate din mai multe surse și nu copiate dintr-o singură lucrare.

Biolog--Jean 2 iunie 2007 09:21 (EEST)[răspunde]

  • Păstrează. Am încălcat politica și am șters formatul de ștergere -- cred că e grăitor pentru părerea mea despre ștergerea articolului. Comentariul meu la ștergerea formatului de ștergere: "nu mi se pare atât de tragic și nu am găsit [dovezi] de copyvio pe net" --Gutza D D+ 3 iunie 2007 14:30 (EEST)[răspunde]

Discuție încheiată. Rezultat: păstrează. — AdiJapan  15 iunie 2007 17:46 (EEST)[răspunde]