Wikipedia:Asistent pentru a crea articole/Conflict de interese

 Această pagină este protejată.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
3. Notabilitate
4. Surse
5. Conținut
6. Finalizare
Știați că?

Marea majoritate a articolelor create de utilizatori despre ei însăși sau despre prietenii lor sunt șterse rapid în câteva minute. Vă rugăm să nu contribuiți în mod inutil realizând astfel de articole.

Vă mulțumim că folosiți acest Expert de creat articole!

Din păcate, scrierea unui articol despre dumneavoastră (sau despre cineva sau ceva care are strânsă legătură cu dumneavoastră, vedeți pagina aferentă despre publicitate) implică un conflict de interese. Acest lucru prezintă o serie de probleme, în primul rând deoarece v-ar fi foarte greu să rămâneți neutru. Paginile care introduc un conflict de interese nu sunt acceptate momentan de către acest Expert.

Vă recomandăm să citiți Wikipedia:Conflict de interese și Wikipedia:Autobiografie. Dacă subiectul merită cu adevărat un articol pe Wikipedia vă recomandăm categoric să așteptați: cineva, mai devreme sau mai târziu, va crea unul. Prin urmare, dorim să vă încurajăm să nu creați singur un articol despre dumneavoastră. Dacă nu vreți să mai așteptați puteți încerca să propuneți unui alt utilizator Wikipedia să-l scrie.

Ați putea face o cerere la Wikipedia:Articole cerute
Ați putea crea un cont pe Wikipedia unde să prezentați informații succinte și cu surse pe pagina dumneavoastră de utilizator
Ați putea căuta alte modalități de a contribui la Wikipedia