The Sims Pet Stories

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
The Sims Pet Stories

Dezvoltator(i)Electronic Arts  Modificați la Wikidata
Editor(i)Electronic Arts  Modificați la Wikidata
SerieThe Sims
The Sims Stories  Modificați la Wikidata
PlatformăMicrosoft Windows
Mac OS
macOS  Modificați la Wikidata
Dată lansare  Modificați la Wikidata
Genurilife simulation game[*]  Modificați la Wikidata
ModuriSingleplayer  Modificați la Wikidata
ControlTastatură  Modificați la Wikidata
Prezență online
Ratinguri
PEGIPEGI 12[*]  Modificați la Wikidata
ESRBTeen[*]  Modificați la Wikidata

The Sims Pet Stories este al doilea joc din seria The Sims Stories, și a fost lansat pe data de 19 iunie 2007 de către EA Games. Primul joc al seriei, „The Sims Life Stories”, a fost lansat pe data de 6 februarie 2007, deschizând seria jocurilor „laptop friendly” care nu au nevoie de o placă video independentă.

Scopul jocului, similar cu The Sims 2: Pets, este de a-i face pe jucători să aibă grijă și să dreseze animalele de companie.

Două povești[modificare | modificare sursă]

În acest joc sunt adăugate două noi povești, Best în Show și Midnight Masquerade. Prima poveste o are în rolul principal pe Alice, o femeie cu probleme financiare, care-și înscrie dalmațianul într-un concurs local de câini, cu scopul de a câștiga niște bani pentru a-și salva casa. A doua poveste este despre un director de succes, numit Stephen, a cărui viață este schimbată total când o pisică enervantă este lăsată în grijă sa de către o verișoară.

„The Sims Pet Stories” este dezvoltat de Maxis și va fi precedat în iarna anului 2008 de The Sims Castaway Stories, un alt joc optimizat să ruleze pe laptop.