The Sims 3 World Adventures

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
The Sims 3 World Adventures
The Sims 3 EP1 Cover Art.jpg
Dezvoltator(i) Electronic Arts
Editor(i) Electronic Arts
Compozitor(i) Steve Jablonsky[*]
Serie The Sims 3 expansion packs[*]
Motor grafic RenderWare[*]
Ultima versiune 2.17.2
Platformă Microsoft Windows
macOS
iOS
Dată lansare
Genuri life simulation game[*]
Moduri Singleplayer
Site web http://www.thesims.com/en-us/the-sims-3#!expansions/the-sims-3-world-adventures-expansion-pack
Ratinguri
PEGI PEGI 12[*]
ESRB Teen[*]

The Sims 3: World Adventures sau World Adventures este primul pachet de extindere al jocului The Sims 3. Apariția acestuia a fost anunțată pe site-ul oficial în august 2009, fiind lansat ulterior la 18 noiembrie 2009 în America de Nord și la 20 noiembrie 2009 în Europa.

Jocul se axează pe călătorii și aventuri, fiind asemănător cu alte două add-on-uri din seriile anterioare: The Sims: Vacation și The Sims 2: Bon Voyage. Simșii pot călători spre 3 noi destinații inspirate din realitate: Franța, China și Egipt. În aceste locuri personajele pot participa în diverse aventuri pentru a câștiga recompense sau pentru a găsi comori. The Sims 3: World Adventures introduce trei noi aptitudini pe care simșii le pot învăța. Toate acestea pot fi descoperite și dezvoltate pe parcursul călătoriilor dar și la întoarcerea acasă. Noile aptitudini sunt: artele marțiale, fotografia și fabricarea nectarului.[3]

Coloana sonoră[modificare | modificare sursă]

Coloana sonoră a jocului The Sims 3: World Adventures a fost compusă de către Steve Jablonsky, cel care a realizat și coloana pentru The Sims 3. Lista artiștilor care au înregistrat melodii în Simlish pentru World Adventures:

Note[modificare | modificare sursă]