Survivor Series (2019)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Survivor Series 2019
Detalii
Promoție WWE
Dată 24 noiembrie, 2018
Locație Allstate Arena
Oraș Rosemont, Illinois
Cronologie Pay-per-view-uri
NXT TakeOver: WarGames (2019) Survivor Series 2019 TLC: Tables, Ladders & Chairs 2019

Survivor Series 2019 a fost ce-a de-a treizecișitreia ediție a pay-per-view-ului anual Survivor Series organizat de WWE. A avut loc pe data de 24 noiembrie 2019 în arena Allstate Arena din Rosemont, Illinois.

Rivalități[modificare | modificare sursă]

De când WWE a reintrodus extensia mărcii în 2016, Survivor Series s-a concentrat pe concurența dintre Raw și SmackDown pentru supremație. În septembrie 2019, marca WWE NXT, anterior exclusivă a WWE Network, a debutat pe USA Network, consolidându-și statutul de al treilea brand din WWE și, ulterior, a fost adăugat la evenimentul din 2019.

La Crown Jewel, Brock Lesnar a păstrat Campionatul WWE împotriva lui Cain Velásquez (care a fost însoțit de Rey Mysterio), prin predare datorită unui Kimura Lock. După luptă, Lesnar a continuat să-i aplice manevra lui Velasquez până când Mysterio l-a atacat pe Lesnar cu un scaun. Lesnar l-a oprit pe Mysterio, care a ripostat bătând-ul pe Lesnar cu un alt scaun, forțându-l să se retragă. A doua seară la SmackDown, managerul lui Lesnar, Paul Heyman, a anunțat că Lesnar a renunțat la SmackDown și s-a mutat la Raw pentru a se răzbuna pe Mysterio (luând cu el Campionatul WWE). În următorul Raw, Lesnar a procedat la atacarea membrilor echipei care lucrează la program, inclusiv comentatorul Dio Maddin, care și-a apărat colegul comentator Jerry Lawler după ce acesta a fost amenințat de Heyman. După ce Lesnar l-a atacat pe Maddin cu un F-5 prin masa comentatorilor, Mysterio a apărut și l-a atacat în mod repetat pe Lesnar cu un tub de oțel și i-a aruncat o provocare pentru Campionatul WWE la Survivor Series, care ulterior a devenit oficial. În episodul de Raw din 18 noiembrie, Heyman a sugerat ca meciul să fie un meci No Holds Barred, pe care Mysterio a acceptat.[1]

În episodul de SmackDown din 1 noiembrie, după ce Bayley a învins-o pe Nikki Cross pentru a păstra Campionatul feminin din SmackDown, cu ajutorul interferențelor din partea lui Sasha Banks, a apărut campioana feminină din NXT Shayna Baszler și a atacat cele trei femei. În timpul unui interviu între Charly Caruso și campioana feminină din Raw Becky Lynch în următorul Raw, Baszler a apărut și s-a confruntat cu Lynch. Caruso a informat-o pe Lynch că se va confrunta cu Baszler și Bayley într-un meci Triple Threat la Survivor Series.

În episodul de Raw din 4 noiembrie, a fost programată o luptă între campionii pe echipe din Raw The Viking Raiders (Erik & Ivar), campionii pe echipe din SmackDown The Revival și campionii pe echipe din NXT The Undisputed Era (Bobby Fish & Kyle O'Reilly) pentru Survivor Series. Cu toate acestea, în episodul de SmackDown din 8 noiembrie, The New Day (Big E & Kofi Kingston) i-au învins pe The Revival pentru a câștiga Campionatele pe echipe din SmackDown, înlocuindu-i în luptă.

Pe 8 noiembrie, pe WWE.com, a fost anunțat că Seth Rollins a fost selectat ca căpitan al echipei Raw de la Survivor Series, cu Kevin Owens, Ricochet, Randy Orton și Drew McIntyre dezvăluiti ca ceilalți membri ai echipei în timpul episodului de Raw din 11 noiembrie. În episodul din 12 noiembrie al WWE Backstage, Roman Reigns a fost dezvăluit ca fiind căpitanul echipei SmackDown, cu Mustafa Ali, Braun Strowman, King Corbin și Shorty G, de asemenea, anunțați în echipă.[2]

În episodul de NXT din 6 noiembrie, The O.C. (AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson) i-au atacat pe Bobby Fish, Kyle O'Reilly și Roderick Strong din The Undisputed Era în culise. În episodul de Raw din 11 noiembrie, a fost programat un meci într-e campionul Statelor Unite AJ Styles, campionul intercontinental Shinsuke Nakamura și campionul Nord-American din NXT Roderick Strong pentru Survivor Series.

În culisele din episodul de SmackDown din 8 noiembrie, în timp ce Sami Zayn a încercat să-l convingă pe Daniel Bryan să-i se alăture, "The Fiend" Bray Wyatt a apărut în spatele lui Bryan și l-a atacat cu o gheară mandibulară. În timpul unui segment Miz TV săptămâna următoare, Wyatt (cu personajul său normal) a râs de Bryan și de fostul său gimmick Yes Movement. Ca răspuns, Bryan l-a provocat pe Wyatt la un meci pentru Campionatul Universal WWE la Survivor Series și Wyatt a acceptat.[3]

Rezultate[modificare | modificare sursă]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Powell, Jason (). „11/18 WWE Raw Results: Powell's review of Seth Rollins vs. Andrade for a spot on Team Raw at Survivor Series, The Viking Raiders vs. Zack Ryder and Curt Hawkins for the Raw Tag Titles, Natalya vs. Asuka, the brand's final push for Survivor Series”. Pro Wrestling Dot Net. Accesat în . 
  2. ^ Melok, Bobby (). „Shawn Michaels to name NXT Men's Survivor Series Team during Survivor Series Kickoff”. WWE. Accesat în . 
  3. ^ Powell, Jason (). „11/15 WWE Friday Night Smackdown results: Powell 's review of Big E and Kofi Kingston vs. The Revival for the Smackdown Tag Titles, Daniel Bryan on Miz TV, Bayley vs. Nikki Cross, Mustafa Ali and Shorty G put their Team Smackdown spots on the line vs. Robert Roode and Dolph Ziggler”. Pro Wrestling Dot Net. Accesat în .