Natalya Neidhart

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Natalya Neidhart
Date personale
Nume la naștereNatalie Katherine Neidhart
Născută (41 de ani)
Calgary, Alberta, Canada
PărințiJim Neidhart[*][[Jim Neidhart (American professional wrestler and actor (1955-2018))|​]]
Ellie Hart[*][[Ellie Hart |​]] Modificați la Wikidata
Căsătorită cuTyson Kidd (c. Eroare: timp incorect)
Cetățenie Canada Modificați la Wikidata
Ocupațiewrestler profesionist[*]
manager[*][[manager (supporting character in professional wrestling)|​]]
celebritate[*] Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ringNadia Hart
Natalya
Natalya Neidhart
Nattie Neidhart
Înălțime oficială5 ft 5 in (1.65 m)
Greutate oficială136 lb (62 kg)
Antrenat deBruce Hart
Clive Lewellin
Ross Hart
Tokyo Joe
Tyson Kidd
Debut2000
Prezență online

Natalie Katherine Neidhart-Wilson (n. 27 mai 1982) este o wrestleră canadiană, cunoscută după numele de scenă Natalya care în prezent lucrează pentru WWE în brandul SmackDown.

Prima wrestleră feminină de a trea generație din lume, Neidhart este membru al familiei de wrestling Hart. A instruit în familia Hart Dungeon sub tutela unchilor ei Ross și Bruce Hart. În 2000 și 2001, a lucrat pentru promovarea Matrats, înainte de a debuta la Stampede Wrestling în 2003. În 2004 și 2005, sa luptat în străinătate atât în Anglia, cât și în Japonia. În iunie 2005, a devenit campioană inaugurală al femeilor din Stampede, și a câștigat Campionatul SuperGirls în anul următor în octombrie 2006.

În ianuarie 2007, a semnat un contract cu World Wrestling Entertainment (WWE) și a petrecut timp în teritoriile de dezvoltare ale campionatelor de lupte din Deep South Wrestling, Ohio Valley Wrestling și Florida Championship Wrestling (FCW). În timp ce în FCW, a fost manager al vărul ei, DH Smith, și soțul ei, TJ Wilson. A debutat în roster-ul principal în aprilie 2008, alianță cu Victoria. În anul următor, a început să-i conducă pe Tyson Kidd și i sa alăturat lui David Hart Smith pentru a forma Dinastia Hart. În noiembrie 2010, Neidhart a câștigat campionatul WWE Divas. Începând din iulie 2013, Neidhart a fost prezentată ca membru principal al seriei de televiziune Total Divas. În august 2017, Neidhart a devenit campioană feminină din SmackDown după ce a învins-o pe Naomi la SummerSlam.

Referințe[modificare | modificare sursă]