Montel Vontavious Porter

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Montel Vontavious Porter
PorterDuoChamp.jpg
Date personale
Nume la naștere Alvin Burke Junior
Născut (43 de ani) Modificați la Wikidata
Miami, Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
Cetățenie Flag of the United States.svg SUA Modificați la Wikidata
Etnie afro-american Modificați la Wikidata
Religie ateism Modificați la Wikidata
Ocupație wrestler profesionist[*] Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ring MVP,Montel Vontavious Porter
Înălțime oficială 1,91 m
Greutate oficială 117 kilograme
Debut 2002
Prezență online

Hassan Hamin Assad (născut ca Alvin Burke, Jr., n. , Miami, Statele Unite ale Americii) este un wrestler american cunoscut pentru timpul petrecut în sub numele de Montel Vontavious Porter. În prezent activează în New Japan Pro Wrestling din 2011-prezent.

Cariera[modificare | modificare sursă]

MVP a intrat în pro-wrestling imediat după ce și-a ispășit pedeapsa pentru jaf armat și răpire cu forța: la proces a fost condamnat la 18 ani și jumătate dar a executat numai 9 ani și jumătate de pușcărie efectivă. La început a luptat în diverse circuite independente sub numele de Antonio Banks, trecând și prin TNA. În 2005, după un număr de dark matches și show-uri netelevizate, acesta a semnat un contract cu WWE, fiind trimis, pentru început, în Deep South Wrestling. Aici a dezvoltat cu caracter de Montel Vontavious Porter, arogant, obsedat de sine. A debutat în SD! cu mare fast, având aici primul meci la No Mercy 2006. Acesta a cerut însă adversari mai buni și i s-a oferit unul, Kane! El nu s-a lăsat însă intimidat și l-a învins pe Kane într-un Street fight match și apoi într-un Cage match, dar a pierdut în fața acestuia în meciul specific lui Kane, Inferno match, suferind arsuri de gradul I (kayfabe).

MVP nu a renunțat și a progresat vizibil câștigând și centura Statelor Unite, într-un Two out of three falls match, pe care o deține și în acest moment. MVP a pierdut centura în fața lui Matt Hardy.În 2010 MVP a fost concediat de către conducere.

Viața personală[modificare | modificare sursă]

M.V.P a fost diagnosticat cu sindromul Wolff-Parkinson-White.

Centuri în WWE[modificare | modificare sursă]