Discuție Utilizator:Ze2o

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Ze2o) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 1 octombrie 2009 15:05 (EEST)

Diacritice și semnătură[modificare sursă]

Salut! Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuțiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

Am observat că v-ați semnat în articolul Legea conservării energiei. Acest lucru nu se face. Articolele sunt rezultatul muncii în comun a multor utilizatori. Unii adaugă numai o frază sau chiar un cuvânt, o dată de naștere. Alții, dimpotrivă, șterg ceva incorect. Cum ar arăta un articol cu semnături tot la două cuvinte? Semnăturile se pun numai (și acolo obligatoriu, ca o formă de respect față de ceilalți) în paginile de discuții. Cei care au contribuit la articol pot fi urmăriți la "istoric".

Vă sfătuiesc ca înainte de a continua să scrieți în Wikipedia, să citiți cu atenție recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil și Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuție) 1 octombrie 2009 16:08 (EEST)[răspunde]

Obscenități[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai adăugați obscenități pe paginile Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina MediaPro Music. Injuriile de orice fel reprezintă o jignire la adresa contribuitorilor și vizitatorilor acestui sit. Astfel de acțiuni sunt o formă de vandalism și, dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia.  —Andreidiscuție 13 ianuarie 2010 16:02 (EET)[răspunde]

Invitație[modificare sursă]

Salut! Bazat pe articolele la care ați contribuit și/sau a căsuțelor de utilizator folosite se pare că sunteți interesat de literatura științifico-fantastică. Vă invităm la Proiectul SF! Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.




Întâlnirea wikipediștilor la Iași[modificare sursă]

Bună seara! Pe 23 februarie 2019 are loc o întâlnire a wikipediștilor la Iași. Wikipedia:Întâlniri/Iași. Ești invitat să participi. // Dosz (discuție) 19 ianuarie 2019 02:32 (EET)[răspunde]