Discuție Utilizator:Red Zenith

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Red Zenith) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! -Laurap\ mesaj 17 mai 2006 13:06 (EEST)Răspunde


Buna,

A inceput un vot pentru stergerea "Wikipediei Moldovenesti", o creatie a unui American, cu origini suspecte in Basarabia si care nu vorbeste limba wikipediei la care pretinde a fi sysop. Il cheama Node ue si pentru a crea impresia ca lumea doreste aceasta wikipedie, a apelat la toti utilizatorii rusi care au venit sa voteze de partea lui desi nu cunosc bine subiectul si li s-a spus ca voteaza pentru supravietuirea alfabetului chirilic. Asa a ajuns ca votul sa fie 31 pentru stergerea Mo wiki, si 42 impotriva stergerii - deci in alte cuvinte pentru pastrarea wikipediei in limba "moldoveneasca". Vino si voteaza aici[1] , ca sa sergem acesta creatura cu miros bolshevic, care insulta toti romanii de pe ambele maluri ale Prutului. Node ue le-a spus rusilor sa traduca mesajul lui in limba rusa si sa-l transmita mai departe. Trimite si tu mesajul acesta la toti utilizatorii romani-unionisti sau romani-moldoveni unionisti pe care-i cunosti pe en.wiki sau ro.wiki. Constantzeanu 24 iunie 2006 03:03 (EEST)Răspunde

Poza lui Geoană[modificare sursă]

Părerea mea este următoarea:

1. Fotografia mea e mai mare, în cea pusă de tine Geoană pare chircit, slab. Nu se pot vedea clar trăsăturile feţei, cel puţin eu nu le văd.

2. Fotografia pusă de tine nu are fundal, fiind o fotografie prelucrată. Ai fi putu cere fotografia originală dacă tot eşti în legătură cu ei.

3. Fotografia pusă de mine e mai vie, a ta e mai întunecată parcă a fost fotografiată o statuie.

4. Dacă tot ai pile la ei, roagă-i să-ţi dea o fotografie oficială şi nu apela la una smulsă de pe un site. Şi ar fi bine să ceri una de dimensiuni mai mari şi mai clarră, în care se poate vedea clar faţa şi care printr-un click poate fi văzută la o rezoluţie mai mare. Sunt convins că şi Geoană ar fi interesat să-ţi ofere una în care să arate ca un om şi nu ca o statuie.

5. Ai schimbat fotografia, în această situaţie fotografia pusă de mine rămâne orfană deci poate fi în orice moment ştearsă de către un administrator.

Uite aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Imagine:CalinPopescuTariceanu.jpg. Cam aşa ar trebui să arate o foto, să vezi clar cum arată un om şi nu să punem o poză numai aşa pentru a fi pusă una. Ştiu că nici poza mea nu e foarte bună, dar dacă ar fi să aleg una clară cu fairuse şi una proastă dar fără drept de autor, eu am să o aleg pe prima.

Totuşi eu te rog să iei legătura cu situl PSD-ului să-ţi dea o fotografie oficială a lui Geaonă. --Cezarika1 11 mai 2007 07:37 (EEST)Răspunde


Ok, am sa-i contactez pentru a obtine cateva fotografii de calitate mai buna. Am adaugat fotografia ta la galerie, dupa ce obtin niste poze de la PSD vedem exact ce facem, dar eu zic sa ramana si aceea , nu strica mai multe. Scuze daca m-am grabit sa modific pagina. – Red Zenith\ mesaj 11 mai 2007 14:04 (EEST)Răspunde

În sfârşit, suntem de acord. Fiind de-al casei, contactează tu pe webmasterul sau cine se ocupa de imagine la PSD să-şi dea o fotografie oficială (preferabil de o rezoluţie mare şi clară ), fotografie care să-l reprezinte pe liderul social-democrat. Resstul imaginilor pot să rămână la galerie, dacă le scoatem din articol atunci imaginile fairuse vor fi şterse pentru că ele nu pot fi puse decât în articolul rescpectiv. În definitiv, deşi suntem de concepţii politice diferite, amândoi dorim o îmbunătăţire a calităţii articolului. --Cezarika1 11 mai 2007 15:11 (EEST)Răspunde

Re[modificare sursă]

Pixi, ok, poate că sursa mea nu ducea decat până în pagina de start a infopolitic, însă cred că nu era greu să deschizi analiza despre PRM: http://www.infopolitic.ro/index.php?page=institut&id_categorie=1&id=49&camp=1. În orice caz, sper că o să participi la discuţia despre poziţia PRM.

Însă ce nu înţeleg este cum poate un ADMINISTRATOR al Wikipedia să recurgă la vandalism... Încercarea ta de a raspunde prin a cataloga fără nici o bază credibilă PSD drept partid de extremă stânga m-a lasat fără cuvinte...Continutul sursei aduse de tine în sprijinul afirmaţiei calomnioase pe care ai formulat-o nu continea referiri la analize politice din care sa fie relevata orice pozitie de extrema stanga. PSD este membru PES,care se opune extremismului.

Astept o reacţie, şi o explicaţie a acestui mod inexplicabil de comportament al unui administrator al Wikipedia. – Red Zenith\ mesaj 14 mai 2007 01:56 (EEST)Răspunde

Acest administrator, de multe ori când alţii dorm, stă şi „păzeşte” articolele de introducerea unor informaţii fără surse [2], [3]. Dar văd că atunci când cineva acţionează ca dvs nu vă place, şi sunteţi deosebit de uimit...?! (Unii oameni învaţă doar prin exemple.) Ca să nu mai vorbesc de moralitatea actului de a introduce informaţii fără acoperire despre un alt partid, altul decât cel pe care îl simpatizaţi (sau din care faceţi parte).
Vă rog să aveţi în vedere următoarele aspecte, abia apoi să încercaţi să vă explicaţi chestiuni legate de mine:
  1. Formularea X este un vandal. - este un atac la persoană Wikipedia:Fără atacuri personale
  2. Aţi introdus texte copiate de pe alte site-uri, mâine expiră timpul acordat pentru lămurirea problemei, în consecinţă vor fi şterse -- Pixi discuţie 14 mai 2007 02:35 (EEST)Răspunde
  3. Pentru tot pomelnicul de acţiuni, fapte, etc de la articolul PSD nu aţi introdus nicio bibliografie. Prin urmare textele incluse chiar dacă nu sunt copyvio pot fi şterse (rescrise) pentru că nu sunt PDVN.
Să nu uit, vă rog să ţineţi cont şi de faptul că pe wikipedia nu facem politică, dacă sunteţi interesat de polemici căutaţi un forum. Citaţi sursele atunci când introduceţi un text, dacă nu aveţi surse, nu-l introduceţi, mai ales dacă subiectul e sensibil (aţi văzut rezultatele testului meu şi reacţia dvs). -- Pixi discuţie 14 mai 2007 02:35 (EEST)Răspunde
1. Precum am aratat, exista surse, doresti sa purtam o discutie si cu alti utilizatori pentru a aduna si alte surse si a clarifica pozitia politica a PRM, asta inteleg. Nu doresti, bine, urmam sursa citata, http://www.infopolitic.ro/index.php?page=institut&id_categorie=1&id=49&camp=1 , si asta e.
2.Nu am facut nici o referire la tine, am facut referire la informatia introdusa de tine, la sursa care nu corobora informatia respectiva, si la caracterul tau de administrator.
3. Trcand peste ceea ce eu percep a fi o exprimare profund resentimentala, mailul pentru confirmarea drepturilor de autor al respectivelor texte a fost trimis de cateva zile. Nu am nici o vina pentru faptul ca LauraP nu a avut (probabil) timp sa lamureasca chestiunea.
4. Astea sunt amenintari sau doar inteleg eu extrem de prost limba romana? Voi pierde probabil timp si cu bibliografia, desi nu vad sa existe bibliografii complete la multe din articolele wiki.
5. Nu inteleg incercarea de deculpabilizare prin invocarea unui "test". Citeste te rog sursa invocata de tine si judeca singur ce e vandalism si actiune rau-voitoare si ce nu. Te asigur ca eu nu am nici o problema cu PRM – Red Zenith\ mesaj 11 mai 2007 15:02 (EEST)Răspunde

Clarificare[modificare sursă]

Problema stă în felul următor, urmăresc de ceva timp ce aţi scris la PSD şi observ că dvs confundaţi enciclopedia cu site-ul PSD. Astfel de texte, exemplu [4], nu au ce căuta pe wikipedia. Aţi scris ce aţi scris (prin copy-paste :D ), după care ce v-aţi spus ia să mă apuc şi de alte partide, dacă se poate rivale... la partidul pe care îl simpatizaţi aţi pus floricele şi steluţe, iar la cel rival aţi sărit la denigrare fără citarea surselor [5] şi [6]. Eu doar v-am stimulat, pe principiul că individul îşi dă seama de o problemă cel mai bine când este afectat direct de respectiva problemă. Acum am fost clar ?

Culpabilizare, deculpabilizare, amenintari ... v-am mai spus şi în alt loc, nu înţeleg la ce vă referiţi, eu vă citez din politica oficială a Wikipediei: Administratorii acestei enciclopedii îndepărtează, de cele mai multe ori, materialele care violează drepturile de autor, dacă în termen de 7 zile de la publicarea lor nu se aduc explicaţii corespunzătoare. (detalii Wikipedia:Drepturi de autor) şi Wikipedia:Punct de vedere neutru. În concluzie reiterez rugămintea: Citiţi Politica oficială a Wikipediei, deja am discutat prea mult, riscăm să transformăm wikipedia în forum. -- Pixi discuţie 14 mai 2007 03:39 (EEST)Răspunde

Multumesc pentru ceea ce dumneavoastră aţi calificat drept "atac la persoană Wikipedia:Fără atacuri personale": "dvs confundaţi enciclopedia cu site-ul PSD", "v-aţi spus ia să mă apuc şi de alte partide, dacă se poate rivale", "la partidul pe care îl simpatizaţi aţi pus floricele şi steluţe, iar la cel rival aţi sărit la denigrare fără citarea surselor"...
Nu înţeleg pe ce temei presupuneţi motivele care afirmaţi ca au stat la baza acţiunilor mele. Tot ce am făcut este să încerc să îmbunătăţesc calitatea şi informaţiile prezente pe unele pagini ale Wikipedia, iar discriminarea pe care o aplicaţi urmare a simpatiilor mele politice o consider reprobabilă. Oricine are opţiuni politice, eu doar am avut curajul de a mi le preciza pe pagina de utilizator.
Repetaţi, iar, lipsa sursei pentru poziţia de extremă dreapta a PRM. Acum sursa vă e cunoscută, o contestaţi, aduceţi alte surse, sau vă limitaţi la a repeta că în urmă cu multe modificări ale articolului despre PRM nu am precizat sursele? Îmi pare rău că nu am menţionat surse de prima dată, mi s-a întâmplat foarte rar sa gasesc surse lânga fiecare cuvânt de bun-simţ scris pe Wikipedia.
Referitor la drepturile de autor al istoricului din articolul PSD, apreciez atitudinea dumneavoastră regulamentară, şi sunt sigur ca veţi verifica căsuţa de email wikiro-l@wikipedia.org înaine de orice. Eu am cerut o confirmare a primirii sau a unei eventuale probleme tehnice pentru a solicita re-trimiterea, însă nu am primit încă un răspuns.
Nu înţeleg la ce vă referiţi cand afirmaţi că confund Wikipedia cu psd.ro. Citiţi articolele destinate partidelor din varianta engleză, şi observaţi că politicile şi poziţiile recente, ca şi istoricul particului respectiv sunt prezente în aceeaşi formă.
Am citit politica Wikipedia, însă nu am găsit paragraful care îndeamnă la vandalisme şi vendete sau la adăugarea de informaţii false citând surse care nu le conţin, ca procedură de "stimulare" a celorlalţi utilizatori sau ca "test".
Sper să înţelegeţi că aţi interpretat faptele greşit şi că nu am nici un fel de intenţii rau-voitoare. – Red Zenith\ mesaj 14 mai 2007 04:47 (EEST)Răspunde

Re[modificare sursă]

Domnule, aţi văzut într-o enciclopedie trecut un text de campanie electorală ? Tot eu am înţeles greşit ? Vă rog să nu transformaţi wikipedia într-un avizier politic. Exemplu:

PSD militează pentru scăderea poverii fiscale pentru societăţile comerciale prin deducerea totală a investiţiilor sociale de formare profesională şi educaţie permanentă, a cheltuielilor de cercetare şi dezvoltare şi a contribuţiilor la bugetul asigurărilor sociale la nivelul european de 38%. PSD consideră responsabilitatea socială a corporaţiilor o problemă care trebuie clar relementată şi stimulată.

PSD susţine un sistem de impozitare progresivă (impozite mai mici pentru cetăţenii cu venituri mici, impozite mai mari pentru cetăţenii cu venituri mari), pentru a contrabalansa inechităţile crescânde provocate de tranziţie şi pentru a putea încuraja dezvoltarea socială. PSD susţine că o dezvoltare durabilă nu trebuie să se soldeze cu îmbogăţirea celor bogaţi şi pauperizarea celor săraci.

PSD susţine creşterea pensiei minime la peste jumătate din salariul mediu pe economie. În acest sens a propus transferarea a 1 miliard de euro de la bugetul de stat la bugetul asigurărilor. -- Pixi discuţie 14 mai 2007 09:18 (EEST)Răspunde

Aici am fost de acord cu dvs. Tot acolo am susţinut că Ion Iliescu şi Adrian Năstase (ca de altfel toţi cei care au sau au avut demnităţi publice), merită un articol consistent şi fără răutăţi, prin urmare nu am nimic nici cu PSD-ul. Tot ce doresc e să avem articole bune, nepărtinitoare şi bine documentate. -- Pixi discuţie 14 mai 2007 10:14 (EEST)Răspunde
În regulă, înţeleg argumentul, până deseara nu am timp să fac nimic pe wiki, însa deseara voi încerca să compar cu alte articole considerate de calitate din wiki en sau fr pentru a gasi o solutie. Totusi cumva pozitiile politice recente, issuurile, trebuie să apară. Sincer nu a fost în intenţia mea să sune electoral, şi nici nu sunt copiate din vreun material de partid.
Vă rog să mă scuzaţi dacă am fost prea colţuros astă seară. O zi bună! – Red Zenith\ mesaj 14 mai 2007 10:38 (EEST)Răspunde
Ok, îmi cer şi eu scuze dacă v-am provocat supărări. Haideţi să încercăm să scriem nişte articole bune. Wikipedia are nevoie de articole, să le spunem educative, mai ales că o parte a românilor nu înţeleg nevoia unui partid de stânga (în contextul evenimentelor actuale cu atât mai mult), dar acest aspect trebuie realizat având în vedere punctul de veder neutru. Asta e tot. Vă urez succes şi şedere plăcută pe wikipedia. -- Pixi discuţie 14 mai 2007 10:45 (EEST)Răspunde

Opinie[modificare sursă]

Am lăsat o opinie la Discuţie:Partidul Social Democrat (România)#Istoric. Aveţi tot sprijinul meu pentru redactarea articolului despre social democraţia românească. O sugestie încercaţi să formulaţi chestiunile sensibile astfel:

  • X (X=un lider actual al PSD-cu, sau comentator, analist, etc + o notă unde poate fi regăsită afirmaţia) susţine că PSD-ul actual este continuatorul tradiţiilor PSD interbelic... există şi opinii contrare conform cărora PSD nu e, bla bla ... şi o notă cu afirmaţia. Astfel împăcam şi capra şi varza şi nu o să avem discuţii interminabile, în plus respectăm PDVN). Ce spuneţi ? -- Pixi discuţie 15 mai 2007 09:13 (EEST)Răspunde
E o rezolvare onorabilă, mersi de sfat, aşa voi face. – Red Zenith\ mesaj 15 mai 2007 09:33 (EEST)Răspunde

Confirmare[modificare sursă]

Da, confirm cu întîrziere primirea email-ului legat de drepturi de copyright la istoria PSD. Am să scot tagul copyvio iar eventualul cometariu am să-l las pe pagina de discuţii. – Laurap\ mesaj 20 mai 2007 20:19 (EEST)Răspunde

Nene, eşti o ruşine pentru PSD şi mişcarea socialistă! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.127.1.56 (discuție • contribuții).

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul Gherman.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul Gherman.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim.  —Andreidiscuţie 23 decembrie 2009 16:14 (EET)Răspunde

Problemă cu sursa fișierului ConstantinTitelPetrescu.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:ConstantinTitelPetrescu.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc.  —Andreidiscuţie 7 aprilie 2011 16:30 (EEST)Răspunde

Problemă cu sursa fișierului Voinea.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Voinea.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc.  —Andreidiscuţie 21 octombrie 2011 17:24 (EEST)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Gherea.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Gherea.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați la Cafenea. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 21 octombrie 2011 17:24 (EEST)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Jumanca.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Jumanca.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați la Cafenea. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 21 octombrie 2011 17:25 (EEST)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Nadejde.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Nadejde.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați la Cafenea. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 21 octombrie 2011 17:25 (EEST)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Pas.gif[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Pas.gif. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 aprilie 2014 10:56 (EEST)Răspunde

Probleme legate de permisiunile fișierului Eugen Nicolicea.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Eugen Nicolicea.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 26 decembrie 2014 17:38 (EET)Răspunde

Probleme legate de permisiunile fișierului Psdofficess.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Psdofficess.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 17 noiembrie 2015 23:02 (EET)Răspunde