Discuție Utilizator:Nordexport

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Andrei Stroe în subiectul Fișiere libere și proiectul Commons

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Nordexport) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! - Anclation 24 octombrie 2006 20:40 (EEST)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii S dersca.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea S dersca.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii IngerD.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea IngerD.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

--Anclation 30 ianuarie 2007 22:52 (EET)Răspunde

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Antena12.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Antena12.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Toamnapadure.JPG[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Toamnapadure.JPG, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Dersca, Botoșani[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Dersca, Botoșani, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! Victor Blacus (discuție) 14 decembrie 2010 19:14 (EET)Răspunde

Cont public[modificare sursă]

Din numele dumneavoastră de utilizator se înțelege că acest cont urmează să fie accesat de mai multe persoane. Întrucât pe Wikipedia nu sunt permise conturile publice vă rog să vă creați conturi distincte, astfel ca în spatele fiecărui nume de utilizator să existe o singură persoană răspunzătoare pentru toate intervențiile făcute prin contul respectiv. Pentru evitarea oricăror confuzii vă recomand să vă deschideți alt cont (sau, dacă aveți deja multe contribuții, să vă schimbați numele de utilizator). În speranța că sunteți de acord cu respectarea regulamentelor, vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru contribuții. -- Victor Blacus (discuție) 14 decembrie 2010 19:16 (EET)Răspunde

Fișiere libere și proiectul Commons[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru ca încărcați imagini și fișiere libere la Wikipedia! După cum probabil știți, există și un alt proiect al Fundației Wikimedia, intitulat Wikimedia Commons, o arhivă centrală de fișiere pentru tot conținutul liber. Pe viitor, vă rugăm să încărcați fișierele libere acolo (vă puteți autentifica folosind același nume de utilizator și parolă ca și la Wikipedia - vedeți Help:Unified login). Astfel, și toate celelalte proiecte Wikipedia, precum și alte proiecte-surori, vor putea folosi fișierul încărcat de dumneavoastră. În plus, vizitatorii noștri vor putea astfel să caute, să vizualizeze, și să folosească fișierele noastre într-un spațiu centralizat. Dacă doriți să mutați la Commons fișierele încărcate până acum, o puteți face. Fișierele încărcate de dumneavoastră sunt disponibile prin click pe legătura „contribuții” din partea de sus a paginii și alegând spațiul de nume Fișier din meniul cu desfășurare. Atenție: conținutul non-liber, cum ar fi imaginile cu utilizare cinstită, nu pot fi încărcate la Wikimedia Commons. Ne puteți ajuta să promovăm utilizarea Wikimedia Commons informând și alți utilizatori. Vă mulțumim și vă rugăm să continuați să contribuiți cu fișiere la proiectul nostru! —Andreidiscuţie 21 februarie 2011 19:09 (EET)Răspunde