Discuție Utilizator:Muşatin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Trimiteri către mo.wiki[modificare sursă]

Până la momentul desfiinţării oficiale şi permanente a Wikipediei moldoveneşti te rog să încetezi înlăturarea trimiterilor către aceasta. Mulţumesc. --Rebel 7 iunie 2006 12:55 (EEST)[răspunde]


Salut Musatin! Eu sunt de acord cu tine si te voi sprijini. Jos cu Wikipedia Moldoveneasca! Tinem legatura. -- Bonaparte talk 7 iunie 2006 14:33 (EEST)[răspunde]


Rebel, o întrebare: ştii că în Constituţia Republicii Moldova, ţară în care locuiesc şi al cărei cetăţean sunt, scrie clar că "limba de stat a Republicii Moldova este limba moldovenească, funcţionând pe baza grafiei latine"? Admite prin absurd că există limba moldovenească, apoi recunoaşte că în lume există O SINGURĂ ţară în care această limbă e de stat, şi zi-mi, te rog, nu am eu dreptate când şterg din RO.WIKI trimiterile către limba "молдовеняскэ"? Doar astfel eu coretez o greşeală foarte gravă din Wikipedia românească, şi anume o insultă adusă Republicii Moldova, unicul deţinător, recunoscut mondial, al limbii moldoveneşti! Ba chiar mai mult, existenţa acestei greşeli în RO.WIKI (după corectările tale ea nu mai poati fi numită greşeală întâmplătoare!) poate fi tratată ca o susţinere voalată a separatismului transnistrean din Republica Moldova, deoarece doar acolo limba aceasta nu e "moldovenească" ci "молдовеняскэ"! Sper că aceste dovezi demonstreză pe deplin că am dreptate şi voi/vom putea continua acţiunea de eliminare a erorilor menţionate.
-- Din Chişinău, Muşatin 7 iunie 2006 17:12 (EEST)[răspunde]


Te rog să încetezi eradicarea trimiterilor către Wikipedia moldovenească până la definitivarea statutului acesteia. Acesta este ultimul avertisment până la blocare. --Rebel 7 iunie 2006 18:37 (EEST)[răspunde]
Poate vrei sa-ti pierzi tu drepturile de administrator. Spune-mi si se rezolva. Arogantu-le. -- Bonaparte talk 7 iunie 2006 20:16 (EEST)[răspunde]
Rebel, în primul rând menţionez că mi-ai ignorat explicaţia mea. În al doilea, spunea AdiJapan prin discuţiile tale că până la blocare avertizarea se face de 4 ori în cazuri normale. Ori eşti atât de hotărât să aperi parodia mo.wiki încât consideri cazul meu anormal?! Şi în al treilea, mult mai puţin important, foloseşte te rog simbolul ' : ' pentru a plasa ordonat mesajul ce-l scrii.
-- Din Chişinău, Muşatin 7 iunie 2006 20:03 (EEST)[răspunde]
Eu sustin un roman adevarat ca si Musatin! Bravo tie Musatin, daca toti romanii din Moldova ar fi ca tine, unirea s-ar realiza rapid! -- Bonaparte talk 7 iunie 2006 20:16 (EEST)[răspunde]


Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Muşatin) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 6 iunie 2006 13:56 (EEST)[răspunde]


Mulţumesc pentru primire fraţilor! Până una alta voi participa pasiv aici, căci lupt pe mo.wiki pentru închiderea acelei tâmpenii. Trăiască România! Din Chişinău - Muşatin 7 iunie 2006 08:50 (EEST)[răspunde]

dan

:

Muşatin, bine ai venit la Wikipedia în română. În plus faţă de colegii mei, te invit să te înscrii la Wikipedia:Wikipedist şi să îţi iei un autointerviu. De asemenea, dacă te interesează, poţi să iei să contribui şi tu la Portal:Republica Moldova. // 7 iunie 2006 17:43 (EEST)

Utilizare cinstită[modificare sursă]

Imaginile protejate de drepturi de autor pot fi folosite (ca „utilizare cinstită”) exclusiv în articole. Pe paginile de utilizator folosirea lor nu este permisă. Deci o să vă rog să scoateţi imaginea cu steagul de pe pagina de utilizator.

Încă un lucru: văd că aţi început acţiunea de a scoate legăturile interwiki spre mo.wp, înainte ca aceasta să fie desfiinţată. Deşi sînt cu totul de acord cu desfiinţarea mo.wp, nu pot să aprob scoaterea legăturilor din articole. Lăsaţi să vadă şi cititorii ce enormităţi există pe-acolo.

Toate cele bune. — AdiJapan  7 iunie 2006 19:17 (EEST)[răspunde]


Gata, am schimbat formatul imaginei în "domeniul public". Cred că acum nu mai e nevoie s-o scot de pe pagina mea, corect?
Referitor la legăturile spre mo.wiki, îţi adresez şi ţie întrebarea de mai sus pusă lui Rebel, dar din păcate ignorată de el.
— Din Chişinău, Muşatin 7 iunie 2006 19:44 (EEST)[răspunde]


Nu merge. Imaginea aceea este o fotografie, făcută de un fotograf, care are tot dreptul să ne dea în judecată. Felul cum sufla vîntul în drapel şi cum arătau norii pe cer poate fi considerat viziunea lui artistică. Drapelul în sine, format din trei dreptunghiuri, nu poate fi copyrightat, dar fotografia asta da.
Despre mo.wp: lucrurile nu sînt atît de simple. În primul rînd Wikipedia nu se supune obligatoriu hotărîrilor oficiale, deci ce spune Constituţia Republicii Moldova este important, dar nu e totul. Să vă dau un exemplu: probabil Constituţia Coreii de Nord spune că americanii şi japonezii şi cam toţi ceilalţi sînt nişte nemernici, dar nu înseamnă că noi la Wikipedia trebuie să luăm asta drept literă de lege.
După cum chiar dumneavoastră spuneţi, în Transnistria grafia oficială este cu chirilice. Deci există un loc în lumea asta în care scrierea limbii române cu chirilice este nu numai practicată, dar chiar obligatorie.
Una peste alta, Wikipedia trebuie să fie neutră. Acţiunea de a şterge legăturile spre mo.wp nu este neutră, ci motivată politic. Eu personal sînt de aceeaşi parte a baricadei, şi am votat pentru desfiinţarea acelui proiect. Dar cîtă vreme mo.wp există şi conţine articole, trebuie să păstrăm şi noi legăturile.
În fond, cu cît avem mai multe astfel de legături în articole cu atît vor fi mai mulţi oameni indignaţi de existenţa mo.wp, şi cu atît presiunea va fi mai mare pentru desfiinţarea proiectului. — AdiJapan  7 iunie 2006 20:24 (EEST)[răspunde]


Eeeetuţi cucurigu` de reguli, acum sunt sigur că nu mai ai obiecţii, iată! Am jertfit o bucată din dimineaţa aceata dar mi-am făcut imaginea mea (trăiască camerele digitale şi Photoshopu`!). Ia zi, nu se priveşte chiar mai bine?! :)
Mo.wiki: mă voi conforma cerinţelor tale, dar voi continua lupta pentru lichidarea ei! Sunt categoric împotriva celor spuse de tine, pentru că o limbă moldovenească cu caractere chirilice NU este recunoscută oficial de nimeni ...în afară de Wikipedia! De aceea voi promova ideea că Wikipedia susţine separatismul rusesc din regiunea transnistreană a Republicii Moldova!
P.S. Acum dacă tot mai impus să respect regulile, fă-o şi tu, scrie vânt, atât, sunt, cât etc. cu ' â ', conform normelor oficiale ale Limbii Române!
P.P.S. A, încă ceva, sper că nu te superi că te tutuiesc, eşti român deci îmi eşti frate! :)
— Din Chişinău, Muşatin 8 iunie 2006 11:34 (EEST)[răspunde]

Bine, fratele meu, deci ne tutuim. :-)

Regulile de aici nu le-am făcut eu, şi de fapt nu-mi face nici o plăcere să le impun. Dar pericolul de a fi daţi în judecată pîndeşte de după fiecare colţ. Da, e mai bine cu poza făcută de tine. Mă întreb cînd ai avut timp să fotografiezi un drapel, mai ales că între timp a fost noapte... Nu e nevoie să-ţi spun că folosirea fotografiilor în montaje şi alte prelucrări se supune aceloraşi legi. Dar vorba aia, hoţul pînă nu e prins e om cinstit.

Despre desfiinţarea mo.wp: spune-mi ce să fac şi o să te susţin şi eu în lupta asta.

Limba moldovenească cu alfabet chirilic este din păcate oficială în Transnistria, vezi de exemplu aici. Wikipedia nu poate să ia nici partea oficialităţilor transnistrene, dar nici a celor moldoveneşti, pentru că Wikipedia trebuie să fie neutră. Aici nu ne înţelegem noi. E una să acţionezi politic pentru ca Transnistria să se întoarcă la ţara mamă, şi alta e să încalci politica de neutralitate a Wikipediei.

Despre felul cum scriu eu povestea e lungă (de exemplu de ce vânt şi nu vênt, că doar vine de la ventus?). Ajunge doar să-ţi spun că această ortografie este permisă la Wikipedia, chiar şi în articole: Wikipedia:Versiuni de limbă română. Toate cele bune! — AdiJapan  8 iunie 2006 12:23 (EEST)[răspunde]


Esti tare dragut Frate! Tot asa, daca ar fi toti ca tine UNIREA ar veni rapid! Cu respect, Bonaparte talk 8 iunie 2006 23:31 (EEST)[răspunde]

Noroc, Musatin. La Meta-wiki are loc votarea privind viitorul mo.wiki. Te rog sa votezi contra. Eu stot sunt din Chisinau, iar acest mo.wiki numai strica imaginea internationala a Moldovei. Multumesc pentru timp. --Basarab 24 iunie 2006 13:36 (EEST)[răspunde]

Pagina de prezentare[modificare sursă]

Felicitari pentru pagina de prezentare! Dacodava 9 septembrie 2006 13:17 (EEST)[răspunde]

Da! Fie ca anul 2007 să fie anul României! Îţi doresc Sărbători Fericite şi să fii iubit! Bonaparte
Romania
Romania
Romania
Fie ca România să fie puternică în Uniunea Europeană, o forţă regională iar în curând să fim o ţară mare, Moldova e pământ românesc! Bonaparte Drapelul Uniunii Europene










AAA!!! şi nu uitaţi vă rog de votul de pe meta.wiki pentru închiderea Wikipediei "Moldoveneşti", vandalii au început să lase votul deschis după ce Nicolae l-a închis...wikipedia este blocată dar şi votul trebuie să reflecte acest lucru! Vandalii anti-români sunt: Node ue, Khoikhoi, Irpen & Co. De mai bine de o lună votul a fost închis şi trecut şi în lista aceasta cu sentinţa DELETE http://meta.wikimedia.org/wiki/Proposals_for_closing_projects A trebuit sa vina si un grec să vă facă treaba...Unde sunt românii??


Problema ramane deschisa, pana cand nu se accepta faptul ca votul pt inchiderea ei se inchide...tocmai au dat rusii revert...MaxSem e rus tocmai promovat steward. Noi nu avem Steward? Il avem pe Rommihaitza dar se teme...bine ca nu se tem rusii... -- Bonaparte talk 27 decembrie 2006 10:05 (EET)[răspunde]


Români, aici e un război fără săbii şi suliţe. Războiul acesta e al întregii naţii române. Încă o dată vom fi uniţi, şi-atunci nu vom mai putea fi opriţi. O să-i învăţăm să ne preţuiască! --Muşatin, 31 ianuarie 2007


Salut! voteaza sa fie blocat

Crăciun Fericit![modificare sursă]

Permiteţi-mi să vă felicit cu ocazia frumoasei sărbători ce vine – Crăciunul – şi să vă doresc să vi se împlinească toate lucrurile pe care le doriţi împlinite! Cu wikirespect, + Gikü 24 decembrie 2007 17:38 (EET)[răspunde]

Bună ziua! Odată ce locuiţi în Republica Moldova, sper că putem dezvolta împreună articolul Chişinău. Vedeţi în acest sens Proiect:Chişinău. Mulţumesc. // Stema Republicii Moldova ü dă semnal 30 martie 2008 11:03 (EEST)[răspunde]

WikiProiectul Dacia[modificare sursă]

Bună! Bazat pe articolele la care ai contribuit, se pare că ești interesat de Dacia antică. Te invităm la Proiectul Dacia!

--Codrin.B (discuție) 2 ianuarie 2011 05:41 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Sigla pldm.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Sigla pldm.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 7 decembrie 2011 11:22 (EET)[răspunde]

Corectat. Să trăiți! -- Mușatin 7 decembrie 2011 19:47 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Vlad Filat 3.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Vlad Filat 3.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 25 ianuarie 2012 15:43 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Filat photo10.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Filat photo10.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 25 ianuarie 2012 15:44 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Filat photo8.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Filat photo8.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 25 ianuarie 2012 15:48 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Filat photo9.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Filat photo9.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 25 ianuarie 2012 15:48 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Filat photo11.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Filat photo11.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 25 ianuarie 2012 15:48 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Vlad Filat 5.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Vlad Filat 5.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 25 ianuarie 2012 15:49 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Vlad Filat 4.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Vlad Filat 4.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 25 ianuarie 2012 15:49 (EET)[răspunde]