Discuție Utilizator:Larisaalexa

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Larisaalexa) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 12 februarie 2009 17:00 (EET)

Generator de particuleCERNa[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Generator de particuleCERNa, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! --Andreidiscuţie 12 februarie 2009 17:11 (EET)[răspunde]


■■ Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi conţinutul sau formatele din paginile Wikipediei, aşa cum aţi făcut la pagina Madonna, fără să specificaţi un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ştergerile dumneavoastră nu par să fie constructive şi au fost anulate. Vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip dacă doriţi să experimentaţi. Mulţumim.--ZOLTAN (discuţie) 4 martie 2009 20:27 (EET)[răspunde]

Diacritice şi ortografie[modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În limba română, parantezele se scriu lipite de textul cuprins în ele şi au câte un spaţiu în afara lor. După punct, virgulă, punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării se lasă câte un spaţiu (deci şi între propoziţii). Între text şi punct, virgulă punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării nu se lasă nici un spaţiu. Numele proprii se scriu cu majusculă.

Vă sfătuiesc să citiţi şi recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil şi Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuţie) 8 martie 2009 14:18 (EET)[răspunde]