Discuție Utilizator:Iulian Chivu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Iulian Chivu) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 4 mai 2012 21:01 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Iulian chivu, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! G4: Recreare a unei pagini șterse în urma unei discuții. Victor Blacus (discuție) 10 octombrie 2017 21:12 (EEST)

Pagina de utilizator[modificare sursă]

Start hand.svg Bună ziua și bine ați venit la Wikipedia!

Am observat că pagina dumneavoastră de utilizator nu respectă îndrumările pentru pagini de utilizator . Dacă dumneavoastră considerați că nu încalcă îndrumările, lăsați, vă rog, un mesaj aici și putem discuta. Altfel, puteți adăuga {{șr}} în partea de sus a paginii în chestiune și un administrator o va șterge, sau pur și simplu puteți modifica pagina astfel încât să respecte îndrumările Wikipedia. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 5 martie 2018 00:14 (EET)


Si totusi, cum pot crea o pagina? Am redactat-o dupa criteriile cerute, dar nu stiu sa o postez? Daca nu este niciun impediment obiectiv, ma puteti ajuta?

Pagină nouă[modificare sursă]

Bună ziua! Dacă doriți să contestați propunerea de ștergere rapidă, adăugați eticheta {{Așteaptă}} pe pagina creată (fără a șterge nicio etichetă) și explicați imediat în pagina de discuție de ce credeți acest lucru. Totuși, este posibil ca subiectul să nu fie îndeajuns de notabil pentru Wikipedia, caz în care pagina va trebui ștearsă. Vă mulțumim! -- Alex Nico  (mesaj) 14 august 2018 13:09 (EEST)

■■ Vă rugăm, nu mai creați pagini nepotrivite[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai creați pagini care nu sunt în conformitate cu politicile Wikipedia, așa cum ați procedat la pagina Iulian chivu. Astfel de acțiuni pot fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă mulțumim! G4: Recreare a unei pagini șterse în urma unei discuții. Victor Blacus (discuție) 14 august 2018 13:31 (EEST)

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți primi pentru crearea de pagini neadecvate la Wikipedia.
La următoarea astfel de pagină creată, ca Iulian chivu, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. Pagină ștearsă în urma unei discuții, recreată insistent. Victor Blacus (discuție) 14 august 2018 14:39 (EEST)