Discuție Utilizator:Ioanajoca

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine ați venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Ioanajoca) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! --KlaudiuMihaila Mesaj 25 martie 2006 00:35 (EET)Răspunde

Autobiografii[modificare sursă]

A scrie un articol despre tine însuți este permis la Wikipedia, dar nu este deloc recomandat. Aproape fără excepție oamenii scriu despre ei lucruri într-un mod care contravine regulilor noastre. Cel mai bun lucru este să-i lași pe alții să scrie despre tine.

În primul rînd va trebui să ții cont de faptul că Wikipedia este o enciclopedie, deci articolele despre personalități trebuie să se limiteze la oamenii care au o notorietate incontestabilă. Felicitări pentru premiile obținute pentru filmul "Bunicii" si sper sa nu vă supărați pe cele scrise mai sus, aceasta este părerea tuturor wikipediștilor în legătură cu autobiografiile. Salutări, --Emily | msg. 25 martie 2006 13:52 (EET)Răspunde

Vă rog să nu mai scoateți cele două etichete de la articolul Ioana Joca, cele care spun că e nevoie de traducere și de bibliografie, pînă cînd aceste probleme se vor rezolva. La Wikipedia în limba română toate articolele trebuie să fie, evident, în limba română. Iar informațiile din articol trebuie dovedite prin citarea de surse bibliografice. Cele două legături externe nu confirmă datele din articol.
Vă rog de asemenea să consultați pagina Wikipedia:Articole biografice pentru a vedea care este stilul standard pentru astfel de articole. — AdiJapan  6 aprilie 2006 07:19 (EEST)Răspunde

Problemă cu sursa fișierului Hiflyr2.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Hiflyr2.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 7 aprilie 2013 21:48 (EEST)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Flechette.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Flechette.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 02:29 (EET)Răspunde