Discuție Utilizator:Intelepciune

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Intelepciune) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Rebel 29 iunie 2007 00:16 (EEST)

■ Spam[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, așa cum ați procedat la pagina Cristian, Brașov. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 3 mai 2020 14:05 (EEST)

Information.svg Linkurile către obiectivele turistice sunt ale unui site care nu îmi aparține, dar pe care îl vizitez frecvent. Intelepciune (discuție) 3 mai 2020 14:56 (EEST)

■■ Vă rugăm să încetați![modificare sursă]

Information orange.svg Dacă veți continua să folosiți Wikipedia ca mijloc de publicitate, așa cum ați procedat la pagina Bunești, Brașov, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Pafsanias (discuție) 3 mai 2020 14:09 (EEST)

Information orange.svg Ați catalogat greșit această acțiune. Totodată, în cadrul mai multor articole am eliminat linkuri invalide, iar dumneavoastră le-ați reactivat. Mai multă atenție ar fi binevenită. Intelepciune (discuție) 3 mai 2020 14:58 (EEST)

■■■ Avertizare privitoare la vandalism în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive. Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Viscri, Brașov, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 3 mai 2020 14:14 (EEST)

Nuvola apps important.svg Modificările au inclus și eliminarea linkurilor inactive, pe care din grabă nu le-ați observat... Intelepciune (discuție) 3 mai 2020 14:55 (EEST)

■■■■ Ultimul avertisment[modificare sursă]

Acesta este ultimul avertisment. La următoarea acțiune de utilizare a Wikipediei pentru reclamă sau autopromovare, similară cu cea de la Turda, vi se va retrage dreptul de modificare fără alte avertismente. Pafsanias (discuție) 3 mai 2020 14:32 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Intelepciune. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Cafenea#Spam turistic.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.