Discuție Utilizator:Iakab Ela Emilia

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Iakab Ela Emilia) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 15 aprilie 2018 08:25 (EEST)

Pagina de utilizator[modificare sursă]

Start hand.svg Bună ziua și bine ați venit la Wikipedia!

Am observat că pagina dumneavoastră de utilizator nu respectă îndrumările pentru pagini de utilizator . Dacă dumneavoastră considerați că nu încalcă îndrumările, lăsați, vă rog, un mesaj aici și putem discuta. Altfel, puteți adăuga {{șr}} în partea de sus a paginii în chestiune și un administrator o va șterge, sau pur și simplu puteți modifica pagina astfel încât să respecte îndrumările Wikipedia. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 15 aprilie 2018 14:22 (EEST)

Re: E-mail și Cafenea[modificare sursă]

Vă răspund aici, fiindcă asemenea discuții trebuie să fie publice. Comunicarea prin e-mail o utilizez numai în chestiuni care necesită confidențialitate.

Nu mă îndoiesc că informațiile de pe pagina dv. de utilizator sunt reale, dar problema nu este că nu v-ați pricepe la „chestii tehnice”; problema este conținutul paginii de utilizator. Mesajul de deasupra conține o legătură înspre pagina WP:PU, care este o îndrumare completă în acest sens: acolo aflați ce se scrie și ce nu se poate scrie pe pagina de utilizator. Ca indicație suplimentară, adaug că Wikipedia este o enciclopedie, nu un spațiu de găzduire web: „utilizatorul poate scrie despre interesele și competențele proprii și poate ține o evidență a activității sale la Wikipedia”, dar pagina de utilizator nu trebuie să devină un mijloc de autopromovare sau reclamă.

Vă doresc succes în adaptarea paginii dv. de utilizator la aceste criterii și vă aștept cu contribuții la articole. -- Victor Blacus (discuție) 15 aprilie 2018 18:20 (EEST)