Sari la conținut

Discuție Utilizator:Hedgehog Gamer

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 1 an de Hedgehog Gamer în subiectul ■■ Notificare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Hedgehog Gamer) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 19 ianuarie 2021 16:03 (EET)

Adăugarea semnăturii în articole[modificare sursă]

Am observat că ați adăugat semnătura dvs. la unele editări la articole. Aceasta este o greșeală obișnuită și probabil că a fost deja corectată. Vă rugăm să nu vă semnați în conținutul articolelor, deoarece istoricul articolului servește la atribuirea contribuțiilor, astfel încât trebuie să vă folosiți semnătura doar în paginile de discuții.--Kun Kipcsak (discuție) 8 martie 2023 11:12 (EET)Răspunde

■■ Notificare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive pe Wikipedia. Modificările dumneavoastră par să constituie vandalism și au fost anulate. Dacă doriți să experimentați, folosiți pagina personală de teste. Vă mulțumim! Kun Kipcsak (discuție) 8 martie 2023 17:46 (EET)Răspunde

Puteți să îmi spuneți despre ce este vorba, vă rog? Hedgehog Gamer (discuție) 8 martie 2023 18:13 (EET)Răspunde
Nu este nevoie să vă semnați (--~~~~) pe paginile de discuție ale articolelor când adăugați formate ca {{Proiect Olimpiade}} și altele. Semnătura în schimb este utilă atunci când scrieți un mesaj (text), într-o secțiune.--Kun Kipcsak (discuție) 8 martie 2023 18:26 (EET)Răspunde
Mulțumesc, am înțeles! Hedgehog Gamer (discuție) 8 martie 2023 18:41 (EET)Răspunde