Discuție Utilizator:Florijianu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 7 ani de Pafsanias în subiectul Re: e-mail

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Florijianu) în care să vă prezentați pe scurt activitatea la Wikipedia, dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 30 decembrie 2009 15:23 (EET)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Johnny Depp a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Sebimesaj 15 decembrie 2010 15:28 (EET)Răspunde

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Max câinele erou de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 7 iunie 2016 22:14 (EEST)Răspunde

■■ Vă rugăm, nu mai creați pagini nepotrivite[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai creați pagini care nu sunt în conformitate cu politicile Wikipedia, așa cum ați procedat la pagina Rombi. Astfel de acțiuni pot fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 17 octombrie 2016 13:32 (EEST)Răspunde

Re: e-mail[modificare sursă]

Am primit mesajul dumneavoastră e-mail, dar vă răspund aici, pentru că problemele editoriale ale proiectului nostru trebuie discutate cu transparență și nu există niciun considerent de confidențialitate. Pagina Rombi a fost ștearsă în conformitate cu criteriul A7 de ștergere rapidă: Nicio indicație a importanței (persoane, animale, organizații, site-uri web). --Pafsanias (discuție) 17 octombrie 2016 21:30 (EEST)Răspunde


Am refacut pagina punand datele de nastere/moarte si scotand pasage, am lasat esentialul. Tot nu apare. Ati sters-o si pe aceea ? cat timp o sa imi fie blocat contul ?