Discuție Utilizator:Dragosgan

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Dragosgan) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 21 septembrie 2009 20:09 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Republika Srpska a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. -- Victor Blacus (discuţie) 26 octombrie 2009 11:05 (EET)

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat că scrieţi fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ş, ţ), cât şi a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveţi detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuşi din motive obiective nu puteţi face acest lucru, interfaţa Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele româneşti cu diacritice folosind o serie de butoane aflate sub caseta de editare. La fel puteţi introduce şi caractere specifice altor limbi.

Cu speranţa că pe viitor veţi scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună şi spor la scris! --79.119.224.25 (discuţie) 13 noiembrie 2009 12:11 (EET)

Problemă cu sursa fişierului Republica Srpska.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat Fişier:Republica Srpska.jpg. Am observat că pagina de descriere a fişierului nu specifică în acest moment cine a creat conţinutul, şi astfel situaţia drepturilor de autor este neclară. Dacă nu aţi creat dumneavoastră acest fişier, va trebui să specificaţi cine deţine drepturile de autor. Dacă l-aţi obţinut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condiţiile complete de utilizare a conţinutului acelui site. Dacă însă deţinătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat şi el în mod clar.

Dacă aţi mai încărcat şi alte fişiere, verificaţi dacă aţi specificat şi sursa şi licenţa acestora. Puteţi găsi o listă a fişierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fişierele a căror sursă şi licenţă nu sunt specificate vor fi şterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ştergere. De asemenea, fişierul va fi şters dacă este sub incidenţa drepturilor de autor şi sub o licenţă restrictivă. Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Mulţumesc.  —Andreidiscuţie 26 noiembrie 2009 10:36 (EET)

Imagini[modificare sursă]

Te rog, nu mai încărca imagini copiate din diverse alte locuri pretinzând că îţi aparţin şi că eşti de acord ca autor cu eliberarea în domeniul public. La Wikipedia drepturile de autor sunt luate în serios şi poţi avea probleme legale serioase copiind imagini. —Andreidiscuţie 5 decembrie 2009 18:39 (EET)

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul TV Transilvania.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul TV Transilvania.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim.  —Andreidiscuţie 10 ianuarie 2010 00:06 (EET)

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Bine aţi venit la Wikipedia. Poate neintenţionat, printr-o modificare a dumneavoastră, aţi eliminat unele formate de întreţinere de la Wikipedia. Când eliminaţi formate de întreţinere, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi rezolvat problema pe care o semnalează, sau aţi dat un motiv serios pentru eliminarea lui în sumarul modificării. Dacă aţi greşit, nu vă faceţi probleme, formatul a fost restaurat. Puteţi consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteţi ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriţi să faceţi experimente, puteţi folosi groapa cu nisip. Vă mulţumim. —Andreidiscuţie 15 ianuarie 2010 19:05 (EET)

Manualul de stil[modificare sursă]

Information.svg Bun venit la Wikipedia. Deşi oricine este binevenit să contribuie constructive la enciclopedie, Wikipedia are şi un manual de stil care trebuie respectat pentru păstrarea unui aspect consistent şi enciclopedic. Folosirea de stiluri diferite o face mai greu de citit. Vă rugăm, aruncaţi o privire pe pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteţi contribui la enciclopedie. Mulţumim. —Andreidiscuţie 18 ianuarie 2010 13:35 (EET)

Logouri[modificare sursă]

Logourile nu sunt date spre folosinţă publică. Ele sunt mărci ale companiei care le foloseşte şi nu pot fi utilizate „public”. La Wikipedia, ele nu pot fi folosite decât pentru a ilustra firma, marca sau produsul pe care le reprezintă, şi asta trebuie arătat printr-o justificare a utilizării cinstite. —Andreidiscuţie 23 ianuarie 2010 11:41 (EET)

Ajutor[modificare sursă]

Am văzut că aveți nevoie de ajutor. Vă sugerez să vă adresați lui Eddie Nixon. Succes! -- Victor Blacus (discuţie) 17 iunie 2010 10:11 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Coats of arms of the Republic of the Congo.gif[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Coats of arms of the Republic of the Congo.gif. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 27 decembrie 2014 10:36 (EET)