Discuție Utilizator:Citv

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Citv) în care să vă prezentaţi pe scurt activitatea la Wikipedia, dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 23 noiembrie 2009 20:30 (EET)

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Bine aţi venit la Wikipedia. Poate neintenţionat, printr-o modificare a dumneavoastră, aţi eliminat unele formate de întreţinere, din pagina CiTV de la Wikipedia. Când eliminaţi formate de întreţinere, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau aţi dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării. Dacă aţi greşit, nu vă faceţi probleme, formatele au fost restaurate. Puteţi consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteţi ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriţi să faceţi experimente, puteţi folosi groapa cu nisip. Vă mulţumim.— Ionutzmovie discută 7 martie 2010 13:15 (EET)

Buna Ionutzmovie! Nu stiu de ce spui ca este autopromovare, cand pe varianta "en.wikipedia.org", in momentul in care cauti CiTV vei gasi acel canal media englezesc, cu o prezentare similara cu cea facuta de mine. In nici un caz nu vreau sa fac autopromovare, dar te rog indruma-ma cum trebuie sa procedez corect. Iti multumesc, Doru.Citv (discuţie) 7 martie 2010 13:55 (EET)

Ionutzmovie, buna din nou! Ti-am lasat un mesaj pe pagina de discutii. Pana a recurge la masuri, te rog sa-mi aduci cateva lamuriri, astfel incat sa nu procedez gresit (daca deja am facut-o) in viitor. Sunt un utilizator nou de wikipedia si ma astept ca cei mai experimentati sa ma ajute. Iti multumesc, DoruCitv (discuţie) 7 martie 2010 14:16 (EET)

Articolele de la Wikipedia trebuie să fie neutre şi verificabile în surse de încredere, independente de subiect. Ele nu trebuie să facă reclamă, iar formulări de genul „(...) îmbină dinamic şi plăcut (...)” nu sunt deloc potrivite. Pentru a scrie un articol la Wikipedia, vă recomand să alegeţi un subiect pe care nu sunteţi în conflict de interese, să identificaţi sursele de încredere care îl descriu şi să scrieţi pe baza acestora, evitând să vă introduceţi părerea personală sau să vă bazaţi exclusiv pe autoprezentarea făcută de firme în scop de reclamă. —Andreidiscuţie 8 martie 2010 15:06 (EET)

Cont public[modificare sursă]

Din numele dumneavoastră de utilizator se înţelege că acest cont urmează să fie accesat de mai multe persoane. Întrucât pe Wikipedia nu sunt permise conturile publice vă rog să vă creaţi conturi distincte, astfel ca în spatele fiecărui nume de utilizator să existe o singură persoană răspunzătoare pentru toate intervenţiile făcute prin contul respectiv. Pentru evitarea oricăror confuzii vă recomand să vă deschideţi alt cont (sau, dacă aveţi deja multe contribuţii, să vă schimbaţi numele de utilizator). În speranţa că sunteţi de acord cu respectarea regulamentelor, vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru contribuţii.Sebimesaj 20 martie 2010 17:27 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Citv. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.