Discuție Utilizator:Birtonlaur

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Birtonlaur) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 22 august 2008 21:35 (EEST)

Pagina de utilizator[modificare sursă]

Vă rog să nu vă redirecţionaţi pagina de utilizator spre articole. Redirecţionările între spaţii de nume diferite (cum sunt spaţiul de nume Utilizator şi cel principal) se şterg, deoarece creează confuzie.--Andreidiscuţie 25 august 2008 11:18 (EEST)[răspunde]

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că obişnuiţi să salvaţi în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucraţi, deşi aţi făcut numai mici modificări. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările făcute este suficient să folosiţi butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările. Mulţumesc!

Între noi fie vorba, ce doriţi să faceţi? Nu înţeleg nimic din modificările dvs. --Cezarika1 30 august 2008 14:58 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore. Cezarika1 31 august 2008 00:51 (EEST)[răspunde]

Vă rog să vă alegeţi un singur cont dintre cele pe care le-aţi deschis şi să-l folosiţi numai pe acela:

Este derutant pentru ceilalţi utilizatori să vă urmărească activitatea şi să vă adreseze mesaje atunci cînd contribuţi la aceleaşi articole prin diferite conturi. Există situaţii cînd utilizarea clonelor este justificată (v. Wikipedia:Clone), dar nu e şi cazul dumneavoastră.

Toate cele bune. — AdiJapan 12 septembrie 2008 19:44 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 7 zile.
Dacă consideraţi că blocarea a fost nejustificată, o puteţi contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Cezarika1 14 septembrie 2008 08:44 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: nelimitat.
Dacă consideraţi că blocarea a fost nejustificată, o puteţi contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.

Motiv: Sock puppet.  Daniel  Mesaj  28 septembrie 2008 20:42 (EEST)[răspunde]