Sari la conținut

Discuție Utilizator:AnthonyAngrywolf

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 12 ani de Andrei Stroe în subiectul Articole cu probleme

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie AnthonyAngrywolf) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 19 mai 2012 01:05 (EEST)

Articole cu probleme[modificare sursă]

Salut. De obicei un utilizator începe un articol, dar întotdeauna altcineva pune formatul {{referințe}}: dacă autorul inițial a știut că sunt probleme de ce a mai creat articolul (ciotul) fără să le rezolve? --_ Florinvorbărieisprăvi 1 iunie 2012 12:44 (EEST)Răspunde

Continuați cu aceeași greșeală! --_ Florinvorbărieisprăvi 6 iunie 2012 15:35 (EEST)Răspunde
Mai sunt și alte greșeli. O greșeală cu care continuați este utilizarea greșită a cuvântului comediant. Nu confundați actorii de bâlci nepricepuți cu actorii de comedie — în principiu, comedianții nu merită articole pe Wikipedia tocmai din cauză că sunt doar niște comedianți; comedienii sunt cu totul altceva. V-am mai atras atenția asupra acestui fapt și când creați articole ca anonim.
Altă problemă este crearea masivă de pagini foarte scurte fără vreo discuție prealabilă; între ele nu diferă decât numele subiectului; dacă nu aveți ce scrie diferit despre fiecare dintre ele, articolele nu au rost, iar corectarea unei greșeli mici (ca cea de mai sus) dar făcută sistematic implică irosirea timpului altora. —Andreidiscuţie 7 iunie 2012 17:23 (EEST)Răspunde