Discuție Utilizator:Alexandru1515

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 11 ani de Victor Blacus în subiectul Re: E-mail
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Alexandru1515) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



-- Comunitatea utilizatorilor 28 februarie 2013 23:30 (EET)

Spam[modificare sursă]

Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, așa cum ați procedat la pagina Rotit. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 28 februarie 2013 23:37 (EET)Răspunde

Reclamă[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai adăugați materiale promoționale la Wikipedia, așa cum ați făcut la Rotit. Texte obiective despre concepte, produse sau servicii sunt acceptabile, dar Wikipedia nu are scopul de a fi o tribună sau un colecţionar de reclame. Mulțumim. Victor Blacus (discuție) 28 februarie 2013 23:39 (EET)Răspunde

Re: E-mail[modificare sursă]

Subiectul unui articol trebuie să satisfacă criteriile de notabilitate și acest lucru trebuie să fie verificabil; pentru aceasta trebuie citate surse de încredere. Propriul website nu este sursă de încredere, întrucât se află în conflict de interese. Textul pe care l-ați introdus ca articol nu satisface aceste cerințe; el se ca;lifică drept reclamă și spam și a fost șters cu această motivare.

Comunicarea prin e-mail o utilizez numai pentru discuții bilaterale cu caracter confidențial. Discuțiile privitoare la redactarea articolelor trebuie să fie publice, de aceea au loc pe paginile de discuții ale proiectului (articol, utilizator sau Cafenea). -- Victor Blacus (discuție) 1 martie 2013 13:20 (EET)Răspunde