Discuție Utilizator:109.166.138.128

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Faraon, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 20 noiembrie 2015 15:39 (EET)

Dacă această adresă IP este partajată și dvs. nu ați făcut modificări neconstructive, vă puteți crea un cont de utilizator al dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive pe Wikipedia, cum ați făcut la pagina Fizică. Modificările dumneavoastră par să constituie vandalism și au fost anulate. Dacă doriți să experimentați, folosiți cutia cu nisip. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 11 februarie 2019 12:57 (EET)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.