Discuție:Vector Laplace-Runge-Lenz (LRL)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Unește paginile pentru a avea continuitatea istoricului, sau Solt să transfere textul la pagina mai veche. Este evident că articolul în forma actuală este semnificativ dezvoltat în raport cu cel vechi.--Accipiter Q. Gentilis(D) 3 octombrie 2018 18:52 (EEST)

Cred că Solt ar trebui mai degrabă să transfere textul și apoi să facă redirect. Nu are sens să unească istoricul. --Donarius (discuție) 3 octombrie 2018 18:55 (EEST)
Așa aș fi zis și eu... :).--Accipiter Q. Gentilis(D) 3 octombrie 2018 18:58 (EEST)
Văd că vrea să transforme pagina mai veche în redirect și nu pe asta mai nouă, ceea ce nu e foarte în regulă.--Accipiter Q. Gentilis(D) 3 octombrie 2018 19:11 (EEST)
Solt a lipsit prea mult (mai avea doar două săptămâni și-și pierdea rangul de administrator), așa că probabil nu mai cunoaște precis politica proiectului. Redirectul trebuie să fie invers după cum a spus mai sus AQG sau ca alternativă ar trebui unit istoricul și modificate legăturile Wikidata. --Donarius (discuție) 3 octombrie 2018 19:17 (EEST)
Ziua bună, domnilor. Scuze că răspund cu întârziere. Articolul vechi nu e corect nici ca titlu, prin urmare trebuie transformat într-unul conform cu cerințele rigorii științifice, am să transfer conținutul articolului nou în cel vechi, apoi voi șterge articolul nou după care am să redenumesc articolul vechi din "Vectorul Lapalce-Runge Lenz (LRL)" în "Vector Laplace-Runge-Lenz (LRL)".Vă mulțumesc pentru atenționare și sugestii. P.S. Da, într-adevăr am lipsit cam mult și va trebui să mă familiarizez cu schimbarile de politici, proceduri și instrumente apărute de când nu am mai fost activ. Zsolt (discuție) 4 octombrie 2018 10:21 (EEST)

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 10 februarie 2019 21:36 (EET)

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 10 februarie 2020 01:37 (EET)