Discuție:Tulburare obsesiv-compulsivă

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 9 ani de Florian.irimie
Articolul Tulburare obsesiv-compulsivă este un subiect de care se ocupă Proiectul Psihologie, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre psihologie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Buna,

Sunt nou pe Wiki Romania. Am creat acest articol ca si traducere a paginii in engleza Obsessive–compulsive disorder. Doresc sa mai traduc sectiuni din pagina in engleza si eventual sa fac legatura de traducere din pagina in engleza catre aceasta. As vrea sa stiu daca ar trebui sa fac legaturi interne catre aceasta pagina din alte pagini din categoria Psihologie (din cate observ sunt 15 pagini care contin acest termen) si daca sa fac legaturi din aceasta pagina catre alti termeni, avand in vedere ca multi termeni nu au pagina in romana. De asemenea sectiunea din dreapta cu fotografia si exemplul de simptom (copiata din varianta in engleza) are link-uri cu rosu. Cum ar trebui sa procedez?

Multumesc! Florian.irimie (discuție) 2 septembrie 2014 16:09 (EEST)florian.irimieRăspunde

Dacă observați un loc unde poate fi pusă o legătură către această pagină, atunci puneți-l, e foarte bine. Acolo unde sunt utile niște legături, ele trebuie puse, chiar dacă pe moment vor fi „roșii”. Pentru a ajuta cititorul, puteți folosi formatul {{Ill}}, care va afișa legătura roșie și în paranteză o legătură mică spre un articol în altă limbă. Nu e o mare problemă că sunt legături roșii nici chiar în infocaseta din dreapta. Dacă vă deranjează, puteți începe articolele corespunzătoare.
Vă mai rog ceva: aici, în această pagină de discuție, să introduceți și să completați formatul {{Pagină tradusă}} pentru a arăta că pagina este o traducere a altui material și pentru a indica unde se află lista de autori ai acelui material. —Andreidiscuţie 2 septembrie 2014 16:20 (EEST)Răspunde

Ok, o sa procedez conform sugestiilor Dvs. Multumesc! Florian.irimie (discuție) 3 septembrie 2014 19:32 (EEST)florian.irimieRăspunde