Discuție:Raul Bribete

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Pagina: Raul Bribete[modificare sursă]

Bună ziua!

Îmi exprim părerea de rău pentru faptul că, din păcate, datorită unor regretabile exemple de falsificare a biografiilor unor presupuse personalități din domeniul literar, se poate întâmpla ca identitatea veridică a unor scriitori să fie plasată sub semnul incertitudinii.
Am atașat aici linkul de la pagina personală de pe site-ul oficial al Uniunii Scriitorilor filiala Timișoara, din care fac parte din anul 2012 (după cum este menționat și în referințele paginii personale de wikipedia, pentru a vă demonstra concret, că nu sunt o scorneală a minții unui troll, ci un scriitor cât se poate de adevărat )
http://www.uniuneascriitorilortm.ro/content/bribete-raul
Dacă sunt obiecții legate de orice detaliu privind pagina mea de wikipedia, vă rog frumos să-mi lăsați un mesaj, prin care să-mi comunicați ce anume trebuie schimbat, pentru ca pagina să fie în conformitate cu standardele dvs, în cazul în care considerați că acestea nu au fost respectate.

Vă mulțumesc frumos!
Raul Bribete (discuție) 16 martie 2018 16:22 (EET)Raul Bribete[răspunde]

Vă rog să continuați discuția la Wikipedia:Pagini de șters/Raul Bribete (2), altfel argumentele dumneavoastră nu vor putea fi luate în considerare. --Pafsanias (discuție) 27 martie 2018 14:56 (EEST)[răspunde]