Discuție:Omul-păianjen 3/AB1

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 6 ani de Luigi97 în subiectul Evaluare AB

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Omul-păianjen 3/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.

În principiu văd că articolul a fost actualizat după cel de la en.wiki, care e AB.

  • Există câtea mici porțiuni de text la sfârșitul unor paragrafe fără refs.
  • Sunt linkuri de reparat
  • Poate că paragraful de început de la "Distincții". Ar trebui să "importe" refs. din tabelul inferior.
  • Există un format "citation needed" la "Spider-Man 3: Editor's Cut (2017)", lăsat acolo din 2007. Poate ar trebui de asemenea tradus titlul secțiunii ?
  • Din 2012 și până în prezent franciza s-a mai îmbogățit cu niște filme. Dacă tot există un capitol dedicat, ar trebui făcut un update la finalul articolului.
  • Tilurile filmelor trebuiesc traduse integral în limba română.

--Accipiter Q. Gentilis(D) 12 aprilie 2018 00:57 (EEST)Răspunde

Am corectat câteva lucruri care s-au dorit aici. Cu editor's cut mi-a fost mai greu de găsit fix știrea cu anunțul celor de la Sony; am găsit doar ceva pe spicuite și am introdus un link care mi s-a părut cât de cât relevant pentru ceea ce am nevoie. Singurele care mai rămân, în schimb, sunt linkurile de reparat. Dacă mai este nevoie de altceva de corectat sau adăugat, cu cea mai mare plăcere :) --Luigi97 (discuție) 13 aprilie 2018 13:06 (EEST)Răspunde
Am înlocuit linkurile moarte și cele care redirecționau. De asemenea am înlocuit ghilimelele din articol ("") cu cele românești („”).— Ionutzmovie discută 14 aprilie 2018 14:13 (EEST)Răspunde
Mulțumesc. --Luigi97 (discuție) 15 aprilie 2018 13:11 (EEST)Răspunde
Am lecturat articolul și i-am făcut și mici corecturi la unele erori de traducere sau topică și la unele scăpări de punctuație. Articolul poate fi promovat.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Andrei Stroe (discuție • contribuții).