Discuție:Mircea Geoană

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Fotografie Mircea Geoana[modificare sursă]

Cezarika1, consider ca imaginea "MirceaGeoana1" nu este potrivita si ca ar trebui sa pastram imaginea "Mircea Geoana" din urmatoarele motive:

1. Imaginea ta nu are drepturi de autor, utilizarea ei fiind justificata prin lipsa unei alteia cu drepturi de autor publice. Nu cred ca mai este cazul.

2. Imaginea ta nu reprezinta o fotografie oficiala, folosita de catre acest om politic, si de regula se prefera fotografii originale acolo ele sunt disponibile.

3. Nu inteleg in ce mod este calitatea imaginii preferate de tine superioara. – Red Zenith\ mesaj 11 mai 2007 00:50 (EEST)[răspunde]

Acum am observat ca pe ecranele TFT apare o usoara pixelare. Am retrimis imaginea in format gif si se pare ca problemele au disparut. – Red Zenith\ mesaj 11 mai 2007 03:52 (EEST)[răspunde]

Părerea mea[modificare sursă]

Părerea mea este următoarea:

1. Fotografia mea e mai mare, în cea pusă de tine Geoană pare chircit, slab. Nu se pot vedea clar trăsăturile feței, cel puțin eu nu le văd.

2. Fotografia pusă de tine nu are fundal, fiind o fotografie prelucrată. Ai fi putu cere fotografia originală dacă tot ești în legătură cu ei.

3. Fotografia pusă de mine e mai vie, a ta e mai întunecată parcă a fost fotografiată o statuie.

4. Dacă tot ai pile la ei, roagă-i să-ți dea o fotografie oficială și nu apela la una smulsă de pe un site. Și ar fi bine să ceri una de dimensiuni mai mari și mai clarră, în care se poate vedea clar fața și care printr-un click poate fi văzută la o rezoluție mai mare. Sunt convins că și Geoană ar fi interesat să-ți ofere una în care să arate ca un om și nu ca o statuie.

5. Ai schimbat fotografia, în această situație fotografia pusă de mine rămâne orfană deci poate fi în orice moment ștearsă de către un administrator.

Uite aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Imagine:CalinPopescuTariceanu.jpg. Cam așa ar trebui să arate o foto, să vezi clar cum arată un om și nu să punem o poză numai așa pentru a fi pusă una. Știu că nici poza mea nu e foarte bună, dar dacă ar fi să aleg una clară cu fairuse și una proastă dar fără drept de autor, eu am să o aleg pe prima.

Totuși eu te rog să iei legătura cu situl PSD-ului să-ți dea o fotografie oficială a lui Geaonă. --Cezarika1 11 mai 2007 07:36 (EEST)[răspunde]

Ok, am sa-i contactez pentru a obtine cateva fotografii de calitate mai buna. Am adaugat fotografia ta la galerie, dupa ce obtin niste poze de la PSD vedem exact ce facem, dar eu zic sa ramana si aceea , nu strica mai multe. Scuze daca m-am grabit sa modific pagina. – Red Zenith\ mesaj 11 mai 2007 14:04 (EEST)[răspunde]

Vandalizare[modificare sursă]

Este a doua oară când este vandalizat articolul Mircea Geoană prin introducerea în text a unor remarci precum "prostănac". Wikipedia este o enciclopedie neutră din punct de vedere politic. Păstrațivă părerile personale pentru dv sau punețile în pagina de discuții.--Utilizator:Mahetin|Mahetin (discuție) 18 ianuarie 2009 00:30 (EET)[răspunde]