Discuție:Ion Caramitru

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Transcriere interviu[modificare sursă]

vă rugăm să transcrieți interviul lui Ion Caramitru oferit către Digi Tv pe 08.12.2019. În interviul său apar multe inadvertențe ceea ce dă de găndit asupra moralității sale. Cea mai interesantă este afirmația cum că: Ion Besoiu nu a avut facultate! Că a urmat 3-4 luni cursuri la Academia Ștefan Gheorghiu pentru a fi director! Pentru un actor este ciudat cum frustrările pot aduce atingere omeniei. Totuși Ion Besoiu a fost îmormântat cu onoruri militare și deține locuri cu numele său precum Studioul din Sibiu! Pe de altă parte este arhicunoscut că un director de la Aprozar și până la teatru avea obligația de a raporta unei structuri de securitate arondate. Dacă Caramitru ar fi fost director ar fi făcut același lucru probabil. Să nu uităm că regimul comunist l-a lăsat să-și vadă de talentul său chiar dacă era opozant prin familia sa. Pe de altă parte este interesantă nuanțarea expresiei ˝Fă-te că lucrezi˝! adresată lui Dinescu, dar care în fapt este cu același mesaj... Dinescu care tot încerca prin poeziiile sale să intre în grațiile Tovarășei, înainte de 1989? Nu ținem partea nimănui, dar nu putem la 30 de ani de la fosta Revoluție, actuală Lovitură de Stat, probabil următor Razboi de tip hibrid (probabil primul câștigat) în era modernă, cu soldați străini aflați pe teritoriul național să nu ne întrebăm: Cât mai așteptăm adevărul? Acum 30 de ani ne-ați promis desecretizarea...Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 193.151.30.189 (discuție • contribuții).

interesant! nicio reacție cu toate că stimabilul Caramitru era ferm convins în cadrul interviului că ˝nostalgicii˝ îl vor comenta... cum nu sunt nostalgic decât după băutura Bem-bem, bomboanele Cip, taberele pionieresti și mașinuțele de carting îl întrebăm respectuos pe dl. Caramitru că dacă tot deține o listă cu ˝turnători˝ ai Securității așa cum a afirmat în interviu dece nu o face publică? Oare pentru că este parte a loviturii de stat din decembrie 1989? ˝Domnișorelile˝ afișate în timpul interviului ne arată că minte la greu! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 193.151.30.189 (discuție • contribuții).
Această discuție se îndepărtează de la scopul paginilor de discuție: „O pagină de discuții este o pagină de studiu a articolului, iar politica care se aplică articolului se aplică și pe pagina de discuții. Discuțiile trebuie să respecte aceleași standarde privind verificabilitatea, punctul de vedere neutru și cercetarea originală”. „Stimabilul Caramitru”, cum îl numiți dvs., nu are cum să vă răspundă aici, pe această pagină. A se vedea WP:PD și WP:NU#TRIBUNA.
În altă ordine de idei, văd că vă exprimați la pers. I plural; vorbiți în numele unui grup sau este un „plural de majestate”? --Bătrânul (discuție) 10 decembrie 2019 10:27 (EET)[]

...Parintii?[modificare sursă]

Actorri astia ,din Romania ,cu toata simpatia, au avut si ei mama, tata si daca da cine sunt ?Sau e inca, la secret.Multumesc--2003:CF:BF34:6E93:D1AA:751F:D23B:61B3 (discuție) 14 septembrie 2021 17:32 (EEST)Gheorghita Topologu[]