Discuție:Gândire

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Psi2.svgArticolul Gândire este un subiect de care se ocupă Proiectul Psihologie, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre psihologie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Socrates.pngArticolul Gândire este un subiect de care se ocupă Proiectul Filozofie, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre filozofie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Un anonim a ascris asta pe post de definitie: Gandirea este un cuvant prea mare pentru a putea fii definit desi gandirea este procesul prin care orice fiinta unama care dispune de un rationament, exacuta precum ii dictaeaza el, dupa mai multe clipe de filtrare a informatiei pe care o primeste din exterior in scopul de a lua cea mai buna decizie de a actiona in consecinta informatiei primite Laur2ro 20 iulie 2006 16:51 (EEST)

Copyvio[modificare sursă]

Websiteul de pe care s-a plagiat este în continuare prezent în Google Cache. Tgeorgescu (discuție) 24 octombrie 2018 17:07 (EEST)