Discuție:Formula 1

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Fost articol de calitate Formula 1 a fost un articol de calitate. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost retrogradat.


furt[modificare sursă]

"În 1906 ACF fură un regulament": de unde fură, de la cine? Întreb și pentru că sunt curios și pentru că mi se pare un pic cam dur spus. Aș zice eventual "ACF a împrumutat"... Oricum, am văzut în comentariu foarte mult text de tradus din italiană. Se ocupă cineva de asta? Dacă da, atunci articolul poate fi marcat ca fiind în dezvoltare... --Vlad 25 iulie 2005 14:58 (UTC)

Unificare articole[modificare sursă]

Dacă tot lucrați la îmbunătățirea acestui articol, poate incorporați și articolele Formula 1 Istoric Campionat Mondial Constructori și Formula 1 Istoric Campionat Mondial Piloti care nu au sens ca articole separate

Afil 27 octombrie 2006 23:07 (EEST)

RE: Unificare articole[modificare sursă]

Voi face si asta, dar pe moment vreau sa termin partea de istorie, am ajuns la 1990. Avansez putin mai greu in primul rand pentru ca timpul liber este putin, iar in al doilea rand pentru ca nu vreau link-uri fara adresa in structura articolului. --S2K 4 noiembrie 2006 11:24 (EET)

Propunere pentru articol de calitate[modificare sursă]

Articolul conține multe informații și elaborarea lui a implicat multă muncă. Avem un singur articol de calitate din domeniul sportului și nu cred că e bine să axăm articolele de calitate cu prioritate pe subiectele istorice sau literare. Ar trebui urmărim o calitate mai echilibrată cu articole de calitate din toate domeniile. Articolul Formula 1 este un pas în această directie.

Afil 14 decembrie 2006 17:26 (EET)

RE: Propunere pentru articol de calitate[modificare sursă]

Nu pot decat sa fiu mandru pentru o astfel de nominalizare. Multumesc. --S2K 15 decembrie 2006 12:05 (EET)

Campionii mondiali din Formula 1[modificare sursă]

N-ar trebui ca aceasta sectiune sa aiba un articol separat? Iar in aceasta pagina sa fie inclus ori acel articol, ori clasamentul campionilor de Formula 1? Daca aveti idei mai bune, sunt gata sa le ascult. -- Jokes Free4Me 9 iunie 2007 10:58 (EEST)

Revin cu motivatia pentru asa ceva: s-ar reduce din dimensiunea paginii si ar reprezenta un punct central pentru modificarile care ar aparea in acest tabel
PS codul pentru includere ar fi {{:Clasamentul campionilor de Formula 1}} - va sugerez sa-l testati (prin previzualizare). -- Jokes Free4Me 9 iunie 2007 12:28 (EEST)

Informații statistice[modificare sursă]

O idee similara pentru sectiunea "Informații statistice" - aceasta include toate tabelele din Statistica Formulei 1. Orice modificare aparuta va trebui efectuata de (cel putin) doua ori... N-ar fi mai util sa avem aici doar {{:Statistica Formulei 1}}, urmand ca in articolul de statistica sa fie incluse niste <noinclude>-uri adecvate? -- Jokes Free4Me 9 iunie 2007 11:07 (EEST)

Controverse[modificare sursă]

21 iunie 2012 - În 2006 și 2007, Bernie Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale F1, a plătit o șpagă de 44 de milioane de dolari către Gerhard Gribkowsky, fost înalt funcționar la banca germană de stat BayernLB în timpul procesului de vânzare a drepturilor comerciale ale Formulei 1 către fondul de investiții CVC Partners. [1] Încă un link, în caz că este cineva interesat să adauge date despre acest caz: Gândul, 5 august 2014 Ark25  (discuție) 6 august 2014 09:04 (EEST)

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 14 martie 2020 22:36 (EET)