Discuție:Dan Mihai Păvăloiu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Posibil conflict de interese[modificare sursă]

Buna ziua, Lucrez la articol înca colaborez îndeaproape cu Dan Mihai Păvăloiu pentru a obtine informatiile necesare articolului. Completarile DVS sunt binevenite. (L.I. 3 iunie 2016 14:03 (EEST))


mi-ar placea sa ma ajute cineva cu o redirijare de la Dan Păvăloiu sau Dan Pavaloiu la Dan Mihai Păvăloiu ca tot nu stiu sa le fac înca :) (L.I. 3 iunie 2016 14:34 (EEST)).

Fiți mai explicit cu declarația de interese, ca și în celelalte cazuri. Aveți instrucțiuni pentru redirecționări la pagina Wikipedia:Redirecționare. —Andreidiscuţie 3 iunie 2016 14:51 (EEST)[răspunde]
@Liancu: vă recomand să folosiți unul din formatele {{dezvoltare}}, {{modific acum}} sau {{s-dezvoltare}} pentru a atrage atenția că articolul este în lucru (ceilalți utilizatori nu au de unde să știe aceasta), apoi să îndepărtați formatul respectiv după ce terminați. --Bătrânul (discuție) 3 iunie 2016 16:54 (EEST)[răspunde]
@Andrei Stroe: nu am nici o relatie de pecuniara sau de prestatar de servicii, am fost coleg de clasa cu Dan Păvăloiu, ne cunoastem de 40 de ani si am considerat ca isi merita locul în Wiki.
@Sîmbotin: Va multumesc pentru sfaturi, si amabilitatea DVS. Dupa mine nu mai am nimic de adaugat articolului, voi reveni cu adaugiri pe parcursul evolutiei de cariera a lui Dan Mihai Păvăloiu. Declar interventia mea relativ terminata :)
(L.I. 3 iunie 2016 17:12 (EEST)).
@Sîmbotin: salutare, am facut cu Dan Pavaloiu împreuna submisia imaginii sale (File:Dan Păvăloiu.jpg) prin wiki commons precum precum si o cerere prin mail-ul ca sa i se stearga imaginea si totusi unii se încapatâneaza sa o faca. Ce sa fac?

aici este copia mailului trimis la permission-commons la care nu a primit nici un raspuns sau macar acknoledgement https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Permision_granted_pavaloiu.jpg

Sanatate si virtute.
(L.I. 24 iunie 2016 00:10 (EEST)).