Discuție:Constantin M. Drăgan

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Pocor în subiectul Comentarii

Veridicitate[modificare sursă]

Dvs.aveti tot dreptul sa va indoiti de veridicitatea celor mentionate despre C.M. dar cercetati barem acele secvente din lucrarile profesorului care sunt preluate in paginile dvs. Asa veti constata,spre exemplu, ca sectiunea "Contabilitate"este preluata,peste 90% din lucrarile lui,integral capitolul "Asigurari-reasigurari" ,o buna parte din capitolul "Audit",plus citarile altor autori.Si va rog sa credeti ca puteti gasi,chiar si numai pe internet,lucrari de anvergura la care pana si rapoarte Guvernamentale fac trimitere. Respectuos, 62.217.213.228 13 ianuarie 2008 21:40 (EET)Răspunde

Comentarii[modificare sursă]

Sa nu uite nimeni contributia pe care a adus-o profesorul Dragan la organizarea contabilitatii si a relatiilor financiare in societatile de asigurare - reasigurare.

Notorietatea de om de stiinta a prof. C.M.Dragan este recunoscuta chiar de colegii lui, este recunoscut de practicienii care folosesc cartile, lucrarile si teoriile lui, de companiile si firmele care in momente foarte dificile financiar apeleaza la el, de doctoranzii si scoala doctorala in care el este implicat.


Nota: Am fost rugat de colegii mei sa rog enciclopedia Wikipedia sa scrie corect numele profesorului sub care este cunoscut in tara si in strainantate - C. M. Dragan - Constantin M. Dragan.

In continuare mentionez ca biografia prezentata aici ciar daca nu infatiseaza toate laturile activitatii profesorului Dragan dar este foarte reusita si aproape completa, felicitam pe autorii ei si le multumim.

//// uu grup de specialisti de la Allianz care ne folosim din plin de cartile profesorului din domeniul asigurarilor si din domeniul financiar. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 212.93.144.228 (discuție • contribuții).


Autopromovare si, probabil, multe exagerari. Cartile urmatoare sunt imposibil de gasit pe Internet:
Cost Accounting - IRWIN – Homewood,Illinois 60430, (in colaborare cu Eduard B.Deakun si Michael W.Maher)1987;
Corso completo din contabilita su computerColectia ABACO-Ed.Sistemi Avanzati I,Roma-Italia,1998;
La contabilita Generaled.Franco Angeli, Roma-Italia,1999;
Reassurance Accounting (carte executata la comanda concernului Vienna Insurance Group), care a editat-o si publicat in limba engleza, in 2 editii : 2006 si 2007);
Pe situ editurii Franco Angeli (http://www.francoangeli.it/Ricerca/Ricerca_veloce.asp) nu apare cu carti publicate (desi cercetarea pentru anul 1999 da raspunsul "La ricerca ha estratto dal catalogo 17948 titoli."
Este vorba de carti sau de fascicule cu difuzare interna (pentru banci, seminarii de lucru, etc) ? Articolul ar trebui bine periat! Pocor (discuție) 14 martie 2011 21:18 (EET)Răspunde