Discuție:Ardei iute

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Ardei iute este un subiect de care se ocupă Proiectul Plante, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre botanică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Doar partial adevarat. detalii pe www.ardei-iute.ro Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.106.28.110 (discuție • contribuții). 18 decembrie 2007 00:25‎

Capsicum annuum nu e numai ardei iute[modificare sursă]

Propun stergerea aceste pagini întrucât:

  • 1) este incorect legată interwiki cu Capsicuum annuum; ardeiul iute poate aparține multor specii din Capsicum, nu numai C. annuum, precum C. chinense (cărora îi apartin cei ma iuti ardei din lume de genul California reaper și Pepper X). Ardeii dulci de genul ardei gras, lung și gogoșar aparțin lui C. annuum, nu sunt iuți si le voi face pagini separate.
  • 2) Conținutul integral a fost mutat la pagina Chili (deși trebuie curățat deoarece nu are bibliografie serioasă), care sper că va fi redenumită Ardei iute pentru ca chili si ardeiul iute sunt totuna conform dexonline.
  • 3) Chili are deja interwiki links si taxon corecte.
♦ WikiUser70176 ♦(My talk page) 27 aprilie 2024 01:12 (EEST)[răspunde]
Motivele pentru care contest ștergerea rapidă a acestei pagini:
  1. Din propunerea de ștergere, reiese că ar fi vorba de o pagină de utilizator și că întreg conținutul ei ar fi fost introdus de autorul acestei cereri, ceea ce nu este deloc adevărat.
  2. Pagina aceasta are un istoric mult mai vechi și un conținut mai extins decât cea în care a fost copiat acum conținutul și care se dorește a fi păstrată.
  3. Conținutul trebuie mutat în sens invers, adică din pagina mai nouă către pagina mai veche și mai dezvoltată, pentru a nu se pierde istoricul ei prin ștergere.
  4. Titlul paginii păstrate poate fi redenumit ulterior, iar legăturile interwiki pot fi oricând schimbate.
  5. Nu alegem cea mai simplă cale, ci pe aceea prin care protejăm istoricul cel mai valoros.
  6. Altă soluție ar consta în unificarea istoricelor celor două pagini, dar eu nu prea sunt sigur ce va ieși. --GEO (discuție) 27 aprilie 2024 03:33 (EEST)[răspunde]
    Bine atunci. Ștergem pagina de Chili atunci sau cum facem? Nu am nicio afiliere puternică pentru niciuna dintre pagini. Am vrut numai sa le comasăm cumva ca să fie corect legate interwiki. Ștergeți vă rog Șr-u1 de pe pagină dacă l-am pus aiurea. ♦ WikiUser70176 ♦(My talk page) 27 aprilie 2024 05:03 (EEST)[răspunde]