Discuție:Aliona Grati

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Etichete întreținere și ștergere fișier[modificare sursă]

Buna ziua, Am inteles de la domnul Sîmbotin ca dumneavoastra ati introdus in pagina doamnei Aliona Grati cele de mai jos:

"Acest articol sau secțiune are mai multe probleme. Puteți ajuta la rezolvarea lor sau să le discutați pe pagina de discuție. Este sub formă de listă și trebuie rescris sub formă de text format din fraze legate. Marcat din martie 2013. Notabilitatea subiectului acestui articol este disputată. Dacă notabilitatea nu poate fi dovedită, el poate fi propus pentru ștergere. Marcat din martie 2013.Trebuie pus(ă) în formatul standard. Marcat din martie 2013.Are bibliografia incompletă sau inexistentă. Marcat din martie 2013."

Colega mea, doamna Aliona Grati, este critic literar si cadru universitar, binecunoscuta in mediul cultural de la Chisinau. Este deci un subiect cat se poate de notabil. Dupa cum se poate vedea, pagina este construita la fel ca si alte pagini de acelasi gen de pe Wikipedia. De asemenea, bibliografia exista si este realizata in conformitate cu standardele in vigoare. Poza colegei mele a disparut de pe pagina, desi nu incalca nici un copyright, fiindu-mi data spre postare chiar de catre dumneaei. Nu inteleg cu ce anume deranjeaza aceasta pagina? Presupun ca rolul adminilor e acela de a indruma si incuraja pe cei care vor sa scrie articole in Wikipedia si nu de a-i sicana stergandu-le paginile.

Cu stima, Mirel BerechetAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Alionagrati (discuție • contribuții).

Notabilitatea se atestă prin surse de încredere independente de subiect, ori majoritatea surselor de la bibliografie o au pe Aliona Grati între autori; nu este clar ce afirmație din articol se bazează pe care sursă.
Secțiunile „Volume”, „Volume colective” și „Premii”, care compun majoritatea articolului sunt scrise sub formă de listă. Această listă nu dă nicio informație utilă cititorului: ce cuprind volumele respective, ce se spune despre ele, cine le citează; la fel, premiile: pentru ce au fost acordate, care este anvergura lor. —Andreidiscuţie 26 martie 2013 10:48 (EET)[răspunde]
Fișierul a fost șters în urma acestei discuții. —Andreidiscuţie 26 martie 2013 12:45 (EET)[răspunde]

Pagină recreată după ștergere în urma unei discuții[modificare sursă]

Pagina Aliona Grati a fost recreată după ștergere în urma unei discuții - Wikipedia:Pagini de șters/Aliona Grati. --Pocor (discuție) 8 iunie 2014 19:23 (EEST)[răspunde]